Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 4η αγωνιστική: Ε, όχι και τριάρα!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 4η αγωνιστική: Ε, όχι και τριάρα!

Σούπερ Λιγκ - 4η αγωνιστική: Ο ΠΑΟΚ κέρδισε 3-0 τον ΟΦΗ χωρίς να κινδυνεύσει, αλλά με τα δύο γκολ να έρχονται από το 90’ και μετά

Σούπερ Λιγκ4η αγωνιστική: Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΟΚ! Ο “δικέφαλος του βορρά” νίκησε 3-0 τον ΟΦΗ σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να ανοίγουν γρήγορα το σκορ. Ο Μάτος είχε δοκάρι στο 4, ενώ στο 8’ ο Ελ Καντουρί έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν τον ρυθμό τους και προσπάθησαν να αντιδράσουν.

Το παιχνίδι ήταν σκληρό και οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους. Ο ΟΦΗ είχε αρκετές ευκαιρίες να ισοφαρίσει, ωστόσο δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις φάσεις, που έκανε. Ενώ, είχε και δοκάρι με τον Ναμπί στο 36’. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε και αυτός να διευρύνει την διαφορά του χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Σούπερ Λιγκ – 4η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, το ματς συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό. Οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να πάρουν τον έλεγχο και έγιναν αρκετά λάθη. Ο ΟΦΗ συνέχισε να παίζει επιθετικά και έβαλε δύσκολα στην άμυνα του ΠΑΟΚ. Ενώ, διαμαρτύρονται για ένα πέναλτι στον Σαρδινέρο στο 67’, που δεν δόθηκε. Οι γηπεδούχοι ανασυντάχθηκαν και κυνήγησαν ένα δεύτερο γκολ, ωστόσο δεν μπορούσαν να τελειώσουν σωστά τις φάσεις. Στο 89’ ο Σφιντέρσκι έκανε το 2-0, σφραγίζοντας τη νίκη. Ενώ, τρία λεπτά αργότερα με δεύτερο προσωπικό του γκολ σημείωσε το τελικό 3-0.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Ελ Καντουρί 8’, Σφιντέρσκι 89’,92’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γεώργιος Τζοβάρας (Φθιώτιδας), Βοηθοί: Χρήστος Τζιώτζιος (Θράκης) – Παναγιώτης Σακκάς (Θεσσαλίας), VAR: Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας)

ΠΑΟΚ (Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Μάτος (Λύρατζης 73’), Γιαννούλης, Πέλκας (Τζόλης 73’), Ζίβκοβιτς (Εσίτι 86’), Τσόλακ (Σφιντέρσκι 81’).

ΟΦΗ (Σίμος): Βάτερμαν, Σελίμοβιτς, Διαμαντής, Μαρινάκης (Λυμπεράκης 72’), Κοροβέσης (Γιάννου 72’), Ουές, Ναμπί, Μεγιάδο (Σολίς 85’), Νέιρα, Στάικος, Σαρδινέρο.

Δείτε ακόμη:

Ισοπαλία 1-1 με Αστέρα ο Παναιτωλικός των 10 παικτών
Τετράστερες Λειψία και Ντόρτμουντ με Φράιμπουργκ και Σάλκε αντίστοιχα!
Φεύγει η Χόντα από την F1, ψάχνουν κινητήρες οι Ρεντ Μπουλ!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις