Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – αγωνιστικό: Μεγάλο διπλό η Ρόμα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – αγωνιστικό: Μεγάλο διπλό η Ρόμα

Serie A - αγωνιστικό: Πέρασε από το Ούντινε, διπλό 1-0 με Πέντρο - Τρομερή Σασουόλο διέλυσε 4-1 την Κροτόνε με δύο γκολ του Καπούτο

Serie A – αγωνιστικό: Πέρασε έστω και δύσκολα από το «Ντάτσια Αρένα» η Ρόμα. Οι «τζιαλορόσι» νίκησαν 1-0 την Ουντινέζε. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι νευρικές και να προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους. Έγιναν αρκετά λάθη και υπήρχε αρκετή ένταση στην προσπάθεια τους να πάρουν τον έλεγχο. Έγιναν φάσεις και από τις δύο ομάδες, χωρίς όμως να μπει κάποιο γκολ πριν από το ημίχρονο. Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ρόμα ξεκίνησε δυνατά, αιφνιδίασε την Ουντινέζε και άνοιξε το σκορ. Στο 55’ ο Πέντρο έκανε το 1-0.

Στην συνέχεια, η Ουντινέζε προσπάθησε να αντιδράσει. Έκανε φάσεις αλλά δεν μπόρεσε να διασπάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων, που διαχειρίστηκαν εξαιρετικά το προβάδισμα. Ενώ, είχαν ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ. Το ματς έμεινε στο 0-1 και η Ρόμα πήρε τους τρείς πολύτιμους βαθμούς.

Serie A – αγωνιστικό: Εβγαλε μάτια η Σασουόλο

Φοβερή Σασσουόλο! Κατατρόπωσε με 4-1 την Κροτόνε. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και κυνήγησαν τον γρήγορο γκολ. Στο 19’ το πέτυχαν, με τον Μπεράρντι να κάνει το 1-0. Στην συνέχεια, έχασαν αρκετές ευκαιρίες να σημειώσουν και δεύτερο γκολ. Ενώ, οι φιλοξενούμενοι είχαν και αυτοί τις στιγμές τους. Στο β’ μέρος, η Κροτόνε μπήκε δυνατά και ισοφάρισε αμέσως, αφού στο 49’ ο Σίμι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-1. Η απάντηση ήρθε με τον ίδιο τρόπο από την Σασσουόλο. Στο 58’ ο Καπούτο πέτυχε το 2-1. Το ματς ήταν αμφίρροπο και έκαναν αρκετές φάσεις εκατέρωθεν, ωστόσο οι γηπεδούχοι υπερτερούσαν στα σημεία. Στο 85’ ο Καπούτο με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έγραψε το 3-1. Ενώ, στο 94’  ο Λοκατέλι σημείωσε το τελικό 4-1.

Δείτε ακόμη:

Ισοπαλία 1-1 με Αστέρα ο Παναιτωλικός των 10 παικτών
Τετράστερες Λειψία και Ντόρτμουντ με Φράιμπουργκ και Σάλκε αντίστοιχα!
Φεύγει η Χόντα από την F1, ψάχνουν κινητήρες οι Ρεντ Μπουλ!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις