Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Να δώσει απαντήσεις
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Να δώσει απαντήσεις

Μπουντεσλίγκα - προαναγγελία: Μετά από δύο σερί ήττες σε πρωτάθλημα και Σούπερ Καπ η Ντόρτμουντ υποδέχεται τη Φράιμπουργκ με στοχο την ανάκαμψη

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Με έξι αναμετρήσεις συνεχίζεται η 3η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα. Η Λειψία αντιμετωπίζει την Σάλκε. Οι γηπεδούχοι έρχονται από την ισοπαλία με 1-1 απέναντι στην Λεβερκούζεν. Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν δυνατά και η Λεβερκούζεν πήρε αμέσως το προβάδισμα. Όμως, οι «κόκκινοι ταύροι» ισοφάρισαν αμέσως. Η εικόνα τους ήταν καλή αλλά η μεσαία τους γραμμή θα μπορούσε να είχε πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες. Από την άλλη, η Σάλκε έρχεται από την ήττα με 3-1 κόντρα στην Βέρντερ. Συνέχισε τις κακές εμφανίσεις και δεν μπόρεσε για ακόμη μία φορά να πείσει με την παρουσία της. Αμυντικά ήταν ασταθής και δέχτηκε εύκολα τα γκολ. Ενώ, θα μπορούσε να είχε πετύχει και εκείνη ακόμα ένα. Απόψε, θέλει να πάρει την πρώτη της νίκη.

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση και στην Βεστφαλία. Εκεί όπου, η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Φράιμπουργκ. Οι γηπεδούχοι στο πρωτάθλημα ηττήθηκαν από την Άουγκσμπουργκ με 2-0, αφού παρά την κατοχή δεν μπορούσε να απειλήσει. Ενώ, την Τετάρτη ηττήθηκε με 3-2 από την Μπάγερν στο Σούπερ Καπ. Θέλει και πρέπει να αντιδράσει. Έχει την παράδοση με το μέρος της, καθώς δεν έχει ηττηθεί από την σημερινή της αντίπαλο. από το 2001.

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Η Φράιμπουργκ και οι άλλοι

Από την άλλη, η Φράιμπουργκ έρχεται από την ισοπαλία με 1-1 απέναντι στην Βόλφσμπουργκ. Θα μπορούσε να είχε πάρει την νίκη, όμως παρά τον πλήρη έλεγχο δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις φάσεις της. Απόψε, ο αντίπαλος είναι σαφώς καλύτερος αλλά θέλει να κάνει μια εξίσου καλή εμφάνιση.

Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης υποδέχεται την Χόφενχαϊμ. Η Στουτγκάρδη αντιμετωπίζει την Μπάγερ Λεβερκούζεν. Η Κολωνία κοντράρεται με την Γκλάντμπαχ και η Βέρντερ Βρέμης υποδέχεται την Αρμίνια Μπίλεφελντ.

Δείτε ακόμη:

Το γύρισε η ΑΕΚ 2-1 με Βόλφσμπουργκ και μπήκε σε όμιλο του Γιουρόπα!
Παλεύεται η κλήρωση του Ολυμπιακού που βλέπει πρόκριση
Πρόκριση με πάρτυ η Τότεναμ, τα χρειάστηκε αλλά πέρασε η Μίλαν

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις