Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Αυλαία με ένα ματς
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Αυλαία με ένα ματς

Μπουντεσλίγκα - προαναγγελία: Η Ουνιόν Βερολίνου υποδέχεται τη Μάιντς που δεν ξεκίνησε καλά και πρόλαβε να αλλάξει προπονητή

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Με μια αναμέτρηση ξεκινάει η 3η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα. Η Ουνιόν Βερολίνου υποδέχεται την Μάιντς σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Η Ουνιόν έρχεται από την ισοπαλία με 1-1 κόντρα στην Γκλάντμπαχ. Κλείστηκε πίσω αμύνθηκε εξαιρετικά και δεν απειλήθηκε από  τα «πουλάρια». Δέχτηκε ένα γκολ από στημένη φάση και πέτυχε ένα. Σε γενικές γραμμές είχε μια καλή παρουσία και άξιζε τον βαθμό. Επιθετικά δεν είναι σταθερή και χτυπάει τους αντιπάλους της στην κόντρα. Ενώ, απέναντι σε κλειστές άμυνες δυσκολεύεται αρκετά να απειλήσει. Συνεχίζει ακόμα τις μεταγραφικές της κινήσεις, αφού έκανε μερικές προσθήκες μεσοβδόμαδα (Κάριους, Πογιάνμπλο). Απόψε, δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Γκέντνερ και Ούτζα.

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Η Μάιντς

Από την άλλη, η Μάιντς έρχεται από την ήττα με 4-1 κόντρα στην Στουτγκάρδη. Μόνο στο πρώτο ημίχρονο ήταν ανταγωνιστική και πέτυχε ένα γκολ. Στο β’ μέρος, δεν μπόρεσε να κάνει κάτι. Κλείστηκε πίσω και έδωσε τον έλεγχο στον αντίπαλο. Αμυντικά έκανε αρκετά λάθη και δίκαια υπέστη την ήττα. Τα άσχημα αποτελέσματα έχουν προκαλέσει μια κρίση στην ομάδα τα οποία είχαν και παρεπόμενα! Ειδικότερα, εφυγε ο προπονητής, Μπάιερλοτσερ και ανέλαβε τα ηνία ο μέχρι πρότινος βοηθός, Λίχτε. Ηταν η πρώτη αλλαγή προπονητή στην Μπουντεσλίγκα φέτος. Η Μάιντς πρέπει να αλλάξει την εικόνα της, αν θέλει να πετύχει κάτι στην χρονιά και να παραμείνει στην Μπουντεσλίγκα. Απόψε, δεν υπολογίζονται οι Νιακάτε, Σάλαϊ και Γι.

Δείτε ακόμη:

Το γύρισε η ΑΕΚ 2-1 με Βόλφσμπουργκ και μπήκε σε όμιλο του Γιουρόπα!
Παλεύεται η κλήρωση του Ολυμπιακού που βλέπει πρόκριση
Πρόκριση με πάρτυ η Τότεναμ, τα χρειάστηκε αλλά πέρασε η Μίλαν

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις