Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Ουνιόν για φίλημα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Ουνιόν για φίλημα

Μπουντεσλίγκα - αγωνιστικό: Συνέτριψε 4-0 την Μάιντς με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ και πολύ καλη εμφάνιση - Μπορούσε κι άλλα γκολ

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Γεμάτη ενδιαφέρον ήταν η αναμέτρηση στο “Άλτε Φερστεράι”. Η Ουνιόν Βερολίνου κατατρόπωσε με 4-0 την Μάιντς. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να κυνηγούν το γρήγορο γκολ. Στο 13’ ο Κρούσε έγραψε το 1-0. Το γκολ ελάφρυνε τα πόδια των γηπεδούχων και τους έδωσε μια σχετική “άνεση”. Είχαν τον πλήρη έλεγχο, έκαναν φάσεις και προσπάθησαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ πριν από το ημίχρονο. Απείλησαν και έκαναν φάσεις, όμως δεν μπόρεσαν να τις τελειώσουν σωστά. Ενώ, δεν απειλήθηκαν από την Μάιντς. Προσπάθησαν να κρατήσουν την μπάλα αλλά δεν μπορούσαν να αποτελέσουν κίνδυνο του Λούθε. Έτσι, η Ουνιόν Βερολίνου οδηγήθηκε στα αποδυτήρια βρισκόμενη μπροστά στο σκορ.

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Το β’ μέρος

Στο β’ μέρος, οι γηπεδούχοι ανέβασαν κατακόρυφα τον αγωνιστικό ρυθμό τους για να βρουν κι άλλα τέρματα. Ετσι, πέτυχαν αμέσως δεύτερο γκολ. Στο 49’ ο Ίνγκβαρτσεν έγραψε το 2-0 και κλείδωσε ουσιαστικά τη νίκη. Έπαιξαν επιθετικά και προσπάθησαν να διευρύνουν κι’ άλλο την διαφορά τους. Στο 63’ ο Φριέντριχ έκανε το 3-0. Ενώ, ένα λεπτό αργότερα ο Πογιανπάλο έκανε το 4-0. Στην συνέχεια, είχαν αρκετές ευκαιρίες να σημειώσουν κι’ άλλα γκολ. Διατήρησαν εύκολα το σκορ και θα μπορούσαν να φτάσουν σε μεγαλύτερη διαφορά. Ενώ, δεν απειλήθηκε ούτε μια στιγμή από την Μάιντς, που έμοιαζε ανήμπορη. Έτσι, έφτασε στην επίτευξη μιας εύκολης νίκης.

Δείτε ακόμη:

Το γύρισε η ΑΕΚ 2-1 με Βόλφσμπουργκ και μπήκε σε όμιλο του Γιουρόπα!
Παλεύεται η κλήρωση του Ολυμπιακού που βλέπει πρόκριση
Πρόκριση με πάρτυ η Τότεναμ, τα χρειάστηκε αλλά πέρασε η Μίλαν

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις