Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Ανετη στο Μπαλαϊδος
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Ανετη στο Μπαλαϊδος

Λα Λίγκα - αγωνιστικό: Πέρασε η Μπάρτσα 3-0 τη Θέλτα - Νέα νίκη για τη Σεβίλλη, 1-0 τη Λεβάντε - Διπλάρα η Κάντιθ 1-0 στο Μπιλμπάο

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Πέρασε εύκολα από το «Μπαλαΐδος» η Μπαρτσελόνα! Οι «μπλαουγκράνα» νίκησαν 3-0 την Θέλτα εκτός έδρας και έκαναν το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν με πατημένο το γκάζι και να ανοίγουν γρήγορα το σκορ. Πιο συγκεκριμένα, στο 11’ ο Ανσού Φατί έκανε το 0-1. Στην συνέχεια είχαν τον πλήρη έλεγχο και δεν απειλήθηκαν από την Θέλτα. Έκαναν φάσεις, κυνήγησαν το δεύτερο γκολ πριν από το ημίχρονο, όμως αυτό δεν ήρθε.

Στο β’ μέρος, συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και διπλασίασαν αμέσως τα τέρματα τους, αφού στο 51’ ο Ολάζα με αυτογκόλ έκανε το 0-2. Η Μπαρτσελόνα συνέχισε να πιέζει και έπαιξε επιθετικό ποδόσφαιρο. Γύρισαν ωραία την μπάλα και είχαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Το πέτυχαν στο τέλος, αφού στο 95’ ο Σέρτζι Ρομπέρτο έγραψε το τελικό 0-3.

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Η Σεβίλλη 1-0 τη Λεβάντε

Το δύο στα δύο έκανε και η Σεβίλλη, η οποία, επικράτησε με 1-0 της Λεβάντε. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι μαγκωμένες. Υπήρχε ένταση και έγιναν αρκετά λάθη. Με το πέρασμα της ώρας οι γηπεδούχοι φάνηκε να παίρνουν τον έλεγχο. Είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας αλλά δεν μπορούσαν να σπάσουν την άμυνα της Λεβάντε. Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο ημίχρονο, η Σεβίλλη συνέχισε να έχει τον έλεγχο. Έπαιξε πιο επιθετικά και έχασε αρκετές ευκαιρίες για κάποιο γκολ. Οι φιλοξενούμενοι αμύνθηκαν εξαιρετικά και έφεραν τους Σεβιγιάνους σε δύσκολη θέση. Το παιχνίδι φαινόταν, πως θα έληγε ισόπαλο. Όμως, ο Εν Νεσίρι είχε άλλη άποψη. Στο 92’ έκανε το 1-0, λυτρώνοντας την ομάδα του.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Αθλέτικ Μπιλμπάο υπέστη ήττα σοκ με 0-1 από την Καντίθ (Λόπεζ 57’ αυτ.).

Δείτε ακόμη:

Το γύρισε η ΑΕΚ 2-1 με Βόλφσμπουργκ και μπήκε σε όμιλο του Γιουρόπα!
Παλεύεται η κλήρωση του Ολυμπιακού που βλέπει πρόκριση
Πρόκριση με πάρτυ η Τότεναμ, τα χρειάστηκε αλλά πέρασε η Μίλαν

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις