Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γιουρόπα Λιγκ – ΑΕΚ: Ολα για τον όμιλο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιουρόπα Λιγκ – ΑΕΚ: Ολα για τον όμιλο

Γιουρόπα Λιγκ - ΑΕΚ: Στο ΟΑΚΑ η Ενωση με τη Βόλφσμπουργκ σε νοκ άουτ ματς σταθμός για τις φιλοδοξίες της ομάδας φέτος

Γιουρόπα ΛιγκΑΕΚΤελικός στο ΟΑΚΑ! Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Βόλφσμπουργκ σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι για το εισιτήριο στους ομίλους Γιουρόπα Λιγκ. Η «ένωση» ξεκίνησε με νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό το πρωτάθλημα, ενώ στην συνέχεια απέκλεισε την Σεν Γκάλεν. Δεν είχε καλή εικόνα στα δύο παιχνίδια και δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Ήταν προβληματική στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στο δεύτερο ανέβασε το ρυθμό της και πήρε το αποτέλεσμα.

Την Κυριακή κέρδισε την Λαμία εύκολα και συνέχισε τις νίκες. Ήταν εμφανώς βελτιωμένη και είχε καλή επιθετική λειτουργία, παρά το ροτέσιον. Απόψε, ο αντίπαλος της είναι καλύτερος και θα πρέπει να παίξει δυνατά για να πάρει την πρόκριση. Ο Μάσιμο Καρέρα δεν θα έχει στην διάθεση του τους Μπακάκη, Σιμάνσκι, Γαλανόπουλο και Λάτσι.

Γιουρόπα Λιγκ – ΑΕΚ: Η Βόλφσμπουργκ

Από την άλλη, η Βόλφσμπουργκ έρχεται  από την ισοπαλία με την Φράιμπουργκ. Δεν μπόρεσε να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο και αρκέστηκε σε έναν παθητικό ρόλο. Αμυντικά έκανε αρκετά λάθη, ωστόσο δεν τα πλήρωσε. Ενώ, και επιθετικά δεν μπόρεσε να απειλήσει Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισαν την Ντέσνα χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Είναι μια ομάδα που δεν θέλει να έχει τον έλεγχο των αγώνων και προτιμάει να χτυπάει στην κόντρα. Το ίδιο θα προσπαθήσει να κάνει και κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Όλιβερ Γκλάζνερ έχει κάποια προβλήματα να αντιμετωπίσει καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει τους Ζοάο Βίκτορ, Καστέελς, Εμπαμπού, Γουίλιαμ και τον Πόγκρασιτς.

Δείτε ακόμη:

Κατώτερος των περιστάσεων ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε 1-2 με Κράσνονταρ
Πέρασαν Μίντιλαντ και Σάλτσμπουργκ επί των Σλάβια και Μακάμπι αντίστοιχα
Μεγάλη Αταλάντα, αχτύπητη Ιντερ “έβγαλαν μάτια”!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις