Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τσάμπιονς Λιγκ – ΠΑΟΚ: Αποχαιρετισμός στα όπλα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσάμπιονς Λιγκ – ΠΑΟΚ: Αποχαιρετισμός στα όπλα

Τσάμπιονς Λιγκ - ΠΑΟΚ: Ηττα αποκλεισμός 1-2 από την Κράσνονταρ για το “δικέφαλο”, ακόμα μια χαμένη ευκαιρία για συμμετοχή στο πάρτι των ομίλων

Τράμπιονς ΛιγκΠΑΟΚ: Έπεσε μαχόμενος ο ΠΑΟΚ! Ο «δικέφαλος του βορρά» ηττήθηκε με 1-2 από την Κράσνονταρ. Δεν κατάφερε να περάσει για ακόμα μία φορά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και θα αγωνιστεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι νευρικές. Δεν είχαν ρυθμό και πάλεψαν να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα. Υπήρχε αρκετή ένταση και γίνονταν αρκετά λάθη. Αμφότερες οι ομάδες είχαν ως πρώτο στόχο να κρατήσουν το μηδέν στις άμυνες τους και δεν έπαιξαν καθόλου επιθετικά. Οι φάσεις ήταν ελάχιστες και οι δύο γκολκίπερ είχαν ένα ήσυχο πρώτο ημίχρονο. Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στο β’ μέρος, ανέβηκε ο ρυθμός του αγώνα. Οι δύο ομάδες πάλεψαν αρκετά και άρχισαν να έχουν περισσότερη επιθετική δράση. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο και οι δύο ομάδες κυνήγησαν το γκολ. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που το πέτυχαν πρώτοι. Στο 73’ πήραν το προβάδισμα χάρη στο αυτογκόλ του Μιχαηλίδη. Η απάντηση ήταν άμεση από τον ΠΑΟΚ, αφού στο 77’ ισοφάρισαν με τον Ελ Καντουρί, ωστόσο η χαρά δεν κράτησε για πολύ. Πιο συγκεκριμένα, ένα λεπτό αργότερα η Κράσνονταρ πέρασε ξανά μπροστά στο σκορ, με τον Καμπελά να κάνει το 1-2.

Τσάμπιονς Λιγκ – ΠΑΟΚ: Δύο ήττες και …Γιουρόπα

Οι γηπεδούχοι το πάλεψαν μέχρι τέλους, ωστόσο δεν άλλαξε κάτι. Δεν βρήκε να το γκολ της ισοφάρισης ο ΠΑΟΚ που έφυγε από το θεσμό με δύο ήττες από τους καλύτερούς του Ρώσους. Ο δικέφαλος τώρα θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή του σεζόν σε όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Μιχαηλίδης 73’ (αυτγκ), Ελ Καντουρί 77’, Καμπελά 78’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ντανιέλε Ορσάτο (Ιταλία), Βοηθοί: Αλεσάντο Τζιαλατίνι (Ιταλία), Φαμπιάνο Πρέτι (Ιταλία), VAR: Μάρκο Γκουιντά (Ιταλία)

ΠΑΟΚ (Α. Φερέιρα): Ζ. Ζίβκοβιτς, Κρέσπο (Ουαγκέ 59’), Γιαννούλης, Μιχαηλίδης, Ίνγκασον, Βαρέλα (Σφιντέρσκι 76’), Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Τζόλης, Πέλκας (Τσόλακ 59’), Α. Ζίβκοβιτς.

Κράσνονταρ (Μ. Μουσάεφ): Σαφόνοφ, Κάϊο, Μαρτίνοβιτς, Πετρόφ, Ραμίρες, Βιλένα, Γκαζίνσκι (Καμπόλοφ 83’), Ούτκιν (Σμολνίκοφ 58’), Καμπελά (Σουλεϊμάνοφ 85’), Κλάεσον, Μπεργκ.

Δείτε ακόμη:

Πέρασε σε όμιλο με ισοπαλία 0-0 στην Ομόνοια ο Ολυμπιακός
Τρίποντα για Βαλένθια εκτός (0-1)) και Χετάφε (3-0) εντός έδρας
Πέρασαν σε όμιλο Τσάμπιονς Λιγκ Φερεντσβάρος και Ντινάμο Κιέβου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις