Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τσάμπιονς Λιγκ – αγωνιστικό: Ανετα η Ντινάμο Κιέβου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσάμπιονς Λιγκ – αγωνιστικό: Ανετα η Ντινάμο Κιέβου

Τσάμπιονς Λιγκ - αγωνιστικό: Πέρασε με δεύτερη νίκη, 3-1 τη Γάνδη - Σε όμιλο και η Φερεντσβάρος μετά το 0-0 με την Μόλντε

Τσάμπιονς Λιγκ – αγωνιστικό: Καθάρισε εύκολα την πρόκριση η Ντιναμό Κιέβου! Οι Ουκρανοί νίκησαν με 3-1 την Γάνδη και πέρασαν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να κυνηγάνε το γρήγορο γκολ. Το πέτυχαν στο 10’ με τον Μπουγιάλσκι να κάνει το 1-0. Στην συνέχεια το έργο τους ήταν πιο εύκολο. Οι Βέλγοι δεν μπορούσαν να απειλήσουν και συμβιβάστηκαν με έναν πιο παθητικό ρόλο. Στο 35’ ο Ντε Πένια με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι σημείωσε το 2-0, σφραγίζοντας τη νίκη.

Στο β’ μέρος, η Ντιναμό μπήκε ξανά δυνατά και πέτυχε γκολ αμέσως. Στο 50’ ο Ροντρίγκες εκτέλεσε εύκολα το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του και έγραψε το τελικό 3-0. Οι γηπεδούχοι είχαν κι’ άλλες ευκαιρίες να πετύχουν γκολ, ωστόσο δεν μπορούσαν να τις τελειώσουν σωστά. Δεν απειλήθηκαν και έφτασαν εύκολα στη νίκη.

Τσάμπιονς Λιγκ – αγωνιστικό: Πέρασε η Φερεντσβάρος

Την πρόκριση πήρε και η Φερεντσβάρος. Οι Ούγγροι έμειναν ισόπαλοι στο 0-0 με την Μόλντε. Εκμεταλλεύτηκαν τα εκτός έδρας γκολ του πρώτου αγώνα και πέρασαν στους ομίλους. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι νευρικές. Προσπάθησαν να κρατήσουν ανέπαφες τις εστίες τους και υπήρχε αρκετή ένταση. Η Μόλντε παρά το γεγονός ότι έπρεπε να σκοράρει για να περάσει, δεν μπορούσε να απειλήσει τους γηπεδούχους. Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο τέμπο. Η κατοχή ήταν μοιρασμένη και δεν μπορούσε καμία ομάδα να πάρει τον έλεγχο. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν φάσεις αλλά είχαν μεγάλο θέμα στο τελείωμα και δεν μπορούσαν να απειλήσουν την εστία των Ούγγρων. Οι γηπεδούχοι αμύνθηκαν εξαιρετικά και πήραν την πολυπόθητη πρόκριση.

Δείτε ακόμη:

Θωρακισμένη σε κανόνια η Λίβερπουλ 3-1 την Αρσεναλ
Προσοχή, συγκέντρωση και όλα για την πρόκριση λέει ο Βαλμπουενά
Σοκ στο φινάλε για τον κάκιστο Παναθηναϊκό, 1-1 με την ΑΕΛ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις