Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – αγωνιστικό: Ονειρική Αταλάντα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – αγωνιστικό: Ονειρική Αταλάντα

Serie A - αγωνιστικό: Διέλυσε 4-1 τη Λάτσιο στη Ρώμη, δύο γκολ ο Γκόμεζ - Πεντάστερη η Ιντερ στην έδρα της Μπενεβέντο, 5-2 με δύο γκολ Λουκάκου 

Serie A – αγωνιστικό: Έβρεξε γκολ στο «Ολίμπικο»! Η Αταλάντα διέλυσε με 4-1 την Λάτσιο εκτός έδρας και συνέχισε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους Μπεργκαμίστι να μπαίνουν δυνατά και να παίρνουν από νωρίς τον έλεγχο.  Στο 10’ ο Γκόσενς έκανε το 0-1. Η Λάτσιο αιφνιδιάστηκε και κλείστηκε στα καρέ της. Οι φιλοξενούμενοι το εκμεταλλεύτηκαν και την «πολιόρκησαν». Στο 32’ ο Χάτεμπουρ πέτυχε το 0-2. Ενώ, εννιά λεπτά αργότερα η Αταλάντα διεύρυνε την διαφορά της. Ο Γκόμεζ έκανε το 0-3, σφραγίζοντας ουσιαστικά τη νίκη.

Στο β’ μέρος, οι Μπεργκαμίστι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο. Έκαναν αρκετές φάσεις και ήταν μόνιμος κίνδυνος για την εστία του Στρακόσια. Η Λάτσιο το μόνο που κατάφερε, ήταν να μειώσει. Πιο συγκεκριμένα, στο 57’ ο Καϊσέδο έγραψε το 1-4. Η χαρά δεν κράτησε για πολύ, αφού η Αταλάντα δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα. Στο 61’ ο Γκόμεζ με δεύτερο προσωπικό του γκολ σημείωσε το τελικό 1-4. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν ένα πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και πήραν μια μεγάλη νίκη κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο.

Serie A – αγωνιστικό: Ιντερ πέντε αστέρων

Τρομερή Ίντερ! Νίκησε την Μπενεβέντο με 5-2 εκτός έδρας. Συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και έκανε το δύο στα δύο. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους «νερατζούρι» και άνοιξε το σκορ με το καλημέρα σας. Στο 1’ ο Λουκάκου έκανε το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι ήταν τρομεροί και δεν άφησαν περιθώρια στους αντιπάλους τους. Λίγο αργότερα σκόραραν ξανά. Στο 25’ ο Γκαλιαρντίνι σημείωσε το 0-2. Ενώ, τρία λεπτά αργότερα ο Λουκάκου με δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 0-3. Η Μπενεβέντο αντέδρασε και μείωσε με τον Καπράρι στο 34’. Η Ίντερ λίγο πριν την ανάπαυλα αύξησε κι’ άλλο την διαφορά της, αφού στο 42’ ο Χακίμι έγραψε το 1-4.

Στο β’ μέρος, οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο και έκαναν αρκετές φάσεις. Κυκλοφόρησαν σωστά την μπάλα και περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να «χτυπήσουν». Στο 71’ ο Μαρτίνεζ έκανε το 1-5. Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 1-5 με τον Καπράρι στο 76’. Η Ίντερ δεν απειλήθηκε περαιτέρω και πήρε μια εύκολη νίκη.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Ουντινέζε ηττήθηκε με 0-2 από την Σπέτσια (Γκαλαμπίνοφ 29’, 95’).

Δείτε ακόμη:

Πέρασε σε όμιλο με ισοπαλία 0-0 στην Ομόνοια ο Ολυμπιακός
Τρίποντα για Βαλένθια εκτός (0-1)) και Χετάφε (3-0) εντός έδρας
Πέρασαν σε όμιλο Τσάμπιονς Λιγκ Φερεντσβάρος και Ντινάμο Κιέβου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις