Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – προαναγγελία: Για την πρώτη νίκη
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – προαναγγελία: Για την πρώτη νίκη

Serie A - προαναγγελία: Μπολόνια και Πάρμα θα επιδιώξουν να “σβήσουν” τις ήττες της πρεμιέρας στη μεταξύ τους αποψινή μονομαχία στο “Νταλ’ Αρα”

Serie Aπροαναγγελία: Δυνατή αναμέτρηση στο «Ρενάτο Νταλ’Αρα»! Η Μπολόνια αντιμετωπίζει την Παρμα σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν την σεζόν με ήττα από την Μίλαν. Η εικόνα τους ήταν κακή. Αμυντικά έκαναν αρκετά λάθη, ενώ επιθετικά δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι η πρώτη τους φάση στον αγώνα έγινε μετά το 80’ (δοκάρι στο 88’). Υπάρχει προβληματισμός, η ομάδα θέλει λίγο χρόνο για να ετοιμαστεί αλλά υπάρχει αισιοδοξία για την έκβαση της φετινής σεζόν. Πρέπει να αλλάξει την εικόνα της αν θέλει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Πάρμα. Απόψε, ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς δεν θα έχει στην διάθεση του τον Ντάικς.

 Serie A – προαναγγελία: Η Πάρμα

Από την άλλη, η Πάρμα έρχεται από την ήττα με την Νάπολι στην πρεμιέρα. Αμυντικά ήταν σταθερή μέχρι το 60’, όπου και δέχτηκε δύο γρήγορα γκολ. Επιθετικά το πρόβλημα της ήταν μεγάλο. Οι παίχτες της δεν είχαν «διάθεση» και δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν προβλήματα στην Νάπολι. Η ομάδα θέλει ενίσχυση και πρέπει να γίνουν αρκετές προσθήκες, αν θέλουν να καταφέρουν κάτι στην σεζόν.

Ο νέος προπονητής της ομάδας του ιταλικού βορρά, ο Φάμπιο Λιβεράνι, δεν έχει προλάβει να δουλέψει με την ομάδα. Χρειάζεται χρόνο για να δουλέψει το σύστημα που οραματίζεται γα τους Παρμεντσι. Οι οποίοι θέλουν την πρώτη νίκη της σεζόν, ωστόσο απόψε θα έχουν αρκετές απουσίες. Πιο συγκεκριμένα, λείπουν οι Κούτριτς, Ινγκλέζε, Σκοτσαρέλα και Γκαλιόλο.

Δείτε ακόμη:

Η ΑΕΚ επαγγελματικό τρίποντο 3-0 με τη Λαμία
Ο Ατρομητος ισοπαλία 2-2 με το ΟΦΗ στο Ηράκλειο
Ματσάρα με τρύπιες άμυνες στου Χαριλάου, 2-2 Αρης και Γιάννινα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις