Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός – μεταγραφές: Ήρθε ο Αντονίτο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός – μεταγραφές: Ήρθε ο Αντονίτο

Παναθηναϊκός - μεταγραφές: Πάτησε Ελλάδα δύο μέρες αργότερα από το αναμενόμενο μαζί με τη σύζυγο, τον ατζέντη του και αρκετές βαλίτσες!

Παναθηναϊκόςμεταγραφές: Έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ο Αντονίτο μετά από διήμερη αναβολή. Ο Ισπανός βρίσκεται στην χώρα από το απόγευμα και από ώρα σε ώρα θα ολοκληρωθεί η συμφωνία του με τους «πράσινους». Θυμίζουμε, η άφιξη του Αντονίτο ήταν προγραμματισμένη δύο μέρες νωρίτερα, ωστόσο προέκυψε ένα θέμα με τα χαρτιά του. Έτσι, πάτησε Ελλάδα σήμερα στις 17:00. Ενώ, μαζί του είναι η σύζυγος του αλλά και ο ατζέντης του. Ακόμα, είχε μαζί του αρκετές βαλίτσες, κάτι που σημαίνει, ότι θα εγκατασταθεί άμεσα στην Αθήνα.

Ο 32χρονος ακραίος οπισθοφύλακας θα είναι το μπακ απ του Σάντσεθ και θα αποτελέσουν το δίδυμο στο δεξί άκρο της άμυνας, καλύπτοντας έτσι το κενό. Ο ίδιος δεν έκανε δηλώσεις, θέλοντας να ολοκληρωθεί πρώτα η συμφωνία. Ο Αντονίτο θα υποβληθεί άμεσα στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και τα εργομετρικά τεστ. Ενώ, θα κάνει και τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού.

Παναθηναϊκός – μεταγραφές: Διετές ο 5ος Ισπανός

Το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Αντονίτο είναι διάρκειας 2 ετών και θα έχει ετήσιες απολαβές του ύψους 170 χιλιάδων ευρώ. Ο 32χρονος Ισπανός έχει αγωνιστικό ρυθμό, αφού προπονούταν κανονικά με την Βαγιαδολίδ και θα ενταχθεί άμεσα την ομάδα. Με την απόκτηση του οι «πράσινοι» συμπληρώνουν την ισπανική αποικία με 5ο μέλος, αφού εκτός από τον κόουτς Πογιάτος στο ρόστερ υπάρχουν οι Χουάνκαρ, Φραν Βέλεθ, Καρλίτος και Αϊτόρ.

Δείτε ακόμη:

Μπάγερν η υπερκυπελλούχος Ευρώπης, 2-1 τη Σεβίλλη στην παράταση
Αγχώθηκε η Μίλαν με Ζλάταν και Μπόντο, πέρασε 3-2
Η ΑΕΚ 1-0 τη Σεν Γκάλεν στην Ελβετία, με Βόλφσμπορυργκ στα πλέι οφ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις