Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – μεταγραφές: Μαρτίνς στο στόχαστρο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – μεταγραφές: Μαρτίνς στο στόχαστρο

Ολυμπιακός - μεταγραφές: Ψάχνει εξτρέμ ο Ολυμπιακός και στο στόαστρο έχει μπει ο Φάμπιο Μαρτίνς της Μπράγκα, ακόμα και ως δανεικός

Ολυμπιακόςμεταγραφές: Σε αναζήτηση εξτρέμ βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων» εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις στην αγορά, αφού θέλουν να ενισχύσουν την ομάδα ενόψει της δύσκολης σεζόν. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ψηλά στην λίστα βρίσκεται ο Φάμπιο Μαρτίνς. Ενώ, και τα πορτογαλικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον 27χρονο. Ο Πορτογάλος είναι παίχτης της Μπράγκα, ωστόσο την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Φαμαλικάο με δανεισμό.

Μάλιστα ο Μαρτίνς πραγματοποίησε τρομερές εμφανίσεις, αφού σε 36 παιχνίδια πέτυχε 12 γκολ και μοίρασε 6 ασσίστ. Όμως, έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο. Δημοσιεύματα από την χώρα της Ιβηρικής αναφέρουν ότι για τον 27χρονο ποδοσφαιριστή έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους αρκετές ομάδες. Όπως τονίζει η «A Bola» εκτός από τους Πειραιώτες, ενδιαφέρονται και η Φενέρμπαχτσε αλλά και ένας σύλλογος από την Αραβία.

Ολυμπιακός – μεταγραφές: Η καριέρα του

Ακόμα για τον Μαρτίνς δεν έχει υπάρξει κάποια κίνηση από τους πρωταθλητές Ελλάδας. Όμως ο συνεπώνυμό του κόοτς της ομάδας του Πειραιά, Πέδρο Μαρτίνς, γνωρίζει την περίπτωση του. Και έχει μια ξεκάθαρη άποψη για τον Πορτογάλο. Ακόμα, ο Μαρτίνς έχει αγωνιστεί στην Πάκο Φερέιρα (24 συμμ, 1 γκολ, 1 ασσίστ), στην Τσάβες (36 συμμ, 8 γκολ, 3 ασσίστ) και στην Άβες (37 συμμ, 4 γκολ). Ενώ, έχει αγωνιστεί και σε όλα τα κλιμάκια της Εθνικής Πορτογαλίας, χωρίς ωστόσο να κληθεί στην ανδρική ομάδα.

Δείτε ακόμη:

Μπάγερν η υπερκυπελλούχος Ευρώπης, 2-1 τη Σεβίλλη στην παράταση
Αγχώθηκε η Μίλαν με Ζλάταν και Μπόντο, πέρασε 3-2
Η ΑΕΚ 1-0 τη Σεν Γκάλεν στην Ελβετία, με Βόλφσμπορυργκ στα πλέι οφ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις