Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 6 (21/9): Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 6 (21/9): Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 6 (21/9): Οι «Άγριες Μέλισσες» έρχονται για μια ακόμη εβδομάδα με επεισόδια που θα καθηλώσουν.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 6 (21/9): Μεγάλες ανατροπές έρχονται στα επόμενα επεισόδια της καθημερινής, δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1, «Αγριες μέλισσες».  Οι «Άγριες Μέλισσες» έρχονται για μια ακόμη εβδομάδα με επεισόδια που θα καθηλώσουν, καθώς ξεκινά η δίκη της Ελένης για τον φόνο του Σέργιου. Η σειρά ολοκληρώνεται το βράδυ της Παρασκευής με την συγκλονιστική αποκάλυψη όσων συνέβησαν πραγματικά την ημέρα που δολοφονήθηκε ο Σέργιος. Η Ελένη παίρνει το φταίξιμο του φόνου πάνω της και στα επεισόδια της νέας εβδομάδας θα παρακολουθήσουμε τη δίκη που αναστατώνει το Διαφάνι.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 6: Η ομολογία της Ελένης συνταράσσει το Διαφάνιι

Η είδηση της ομολογίας της Ελένης για τον θάνατο του Σέργιου πέφτει σαν βόμβα τόσο στο σπίτι των Σεβαστών αλλά και σε ολόκληρο το χωριό, στο επεισόδιο της Δευτέρας (21-09) στις «Άγριες Μέλισσες». Όλοι είναι συγκλονισμένοι και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το νέο κακό που τους βρήκε, εκτός από τη Μυρσίνη που επιτέλους δικαιώνεται αλλά επιμένει να βάζει στο κάδρο των ενόχων την Ασημίνα και τη Δρόσω.

Παρότι ο Νικηφόρος υπερασπίζεται την Ασημίνα, η κρίση στη σχέση τους είναι πια έκδηλη. Ο Μιλτιάδης νιώθει δικαιωμένος που αποκαταστάθηκε το όνομα του Γιάννου αλλά ο λόγος που πήρε μόνος του τη ζωή του, συνεχίζει να είναι αγκάθι μέσα του.

Το ίδιο αγκάθι υπάρχει στην ψυχή του Κωνσταντή, που καταρρακώνεται όταν συνειδητοποιεί ότι πήραν άδικα τη ζωή του Γιάννου. Ο Μελέτης, τυφλωμένος από θυμό, αποφασίζει να πάρει τον νόμο στα χέρια του τη μέρα που η Ελένη ετοιμάζεται να μεταφερθεί στον εισαγγελέα, στο νέο επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις