Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Η Σίτι στο Μολινό
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Η Σίτι στο Μολινό

Πρέμιερ Λιγκ - προαναγγελία: Με τη Γουλβς εκτός έδρας οι γαλάζιοι του Μάντσεστερ - Τη Σέφιλντ υποδέχεται η Αστον Βίλα

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Με δύο αναμετρήσεις πέφτει η αυλαία της 2η αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Η Γούλβς υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα, αφού νίκησαν την Σέφιλντ με σχετική ευκολία. Όμως, την Πέμπτη ηττήθηκαν από την Στόουκ στο Λιγκ Καπ και έμειναν εκτός συνέχειας. Από την ομάδα έφυγε ο Ζότα, ωστόσο βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Σεμέδο. Ενώ, αν οι «λύκοι» κερδίσουν σήμερα, θα γίνουν η 4η ομάδα στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ, που φτάνει τις 2000 νίκες.

Από την άλλη, η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να ξεκινήσει με το δεξί στο πρωτάθλημα. Η περσινή σεζόν δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, παρά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ. Στο πρωτάθλημα έμεινε αρκετά πίσω από την Λίβερπουλ και στο Τσάμπιονς Λιγκ αποκλείστηκε στους «8» από την Λυών. Οι «πολίτες» ενισχύθηκαν μεταγραφικά και θέλουν να φτάσουν μέχρι τέλους σε όλους τους στόχους τους. Ενώ, αν κερδίσουν σήμερα θα ισοφαρίσουν το ρεκόρ της Άστον Βίλα (1891-1900) για 10 σερί νίκες σε πρεμιέρα πρωταθλήματος.

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Πρώτο εντός για την Αστον Βίλα

Δυνατό παιχνίδι θα γίνει και στο «Βίλα Παρκ», εκεί όπου η Άστον Βίλα αντιμετωπίζει την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.  Οι γηπεδούχοι θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί. Την περασμένη χρονιά σώθηκαν στο τέλος και φέτος θέλουν να εξασφαλίσουν από νωρίς την παραμονή τους. Η πρώτη επίσημη αναμέτρηση που έδωσαν, ήταν κόντρα στην Μπέρτον για το Λιγκ Καπ, όπου δυσκολεύτηκαν να πάρουν την πρόκριση. Ενώ, από το 1966 οι «χωριάτες» δεν έχουν ηττηθεί από την Σέφιλντ μέσα στην έδρα τους και θέλουν να διατηρήσουν το υπέρ τους σερί. Από την άλλη, οι «λεπίδες» ξεκίνησαν με το αριστερό στο πρωτάθλημα, αφού ηττήθηκαν από την Γούλβς. Ενώ, αποκλείστηκαν στο Λιγκ Καπ από την Μπέρνλι. Φαίνονται ανέτοιμοι, δεν έχουν μπει καλά και μια νίκη σήμερα, που θα τους τονώσει το ηθικό. Απόψε, θα έχουν όλα τους τα όπλα στην διάθεση τους.

Δείτε ακόμη:

Η Λειψία 3-1 τη Μάιντζ, χωρίς νικητή το Βόλφσμποργκ-Λεβερκούζεν
Όρθιος στο βόλο ο Αρης 1-0 με Μπρούνο Γκάμα και VAR
Τρίποντος στη Λαμία, 1-2 ο ΟΦΗ πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις