Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Λειψία τριών αστέρων
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Λειψία τριών αστέρων

Μπουντεσλίγκα - αγωνιστικό: Ανετη νίκη 3-1 τη Μάιντζ - Λευκή ισοπαλία σε ανιαρό ματς χωρίς συγκινήσεις για Βόλφσμπουργκ και Λεβερκούζεν

Μπουντεσλίγκααγωνιστικό: Με το δεξί ξεκίνησε την σεζόν η Λειψία! Οι «κόκκινοι ταύροι» επικράτησαν με 3-1 κόντρα στην Μάιντς. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν καλύτερα και να κυνηγούν το γρήγορο γκολ. Τελικά το πέτυχαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Φόρσμπεργκ στο 17’.  Δεν έμειναν μόνο εκεί, αφού τέσσερα λεπτά αργότερα διπλασίασαν τα τέρματα τους, με τον Πούλσεν.

Στο β’ μέρος, η Μάιντς μπήκε δυνατά και ισοφάρισε γρήγορα. Στο 48’ ο Ματέτα έκανε το 2-1. Η απάντηση ήταν άμεση από την Λειψία, αφού ο Χαϊντάρα έκανε το 3-1 στο 51’. Στην συνέχεια οι δύο ομάδες έριξαν την ένταση τους και δεν άλλαξε κάτι στο παιχνίδι. Έτσι, η Λειψία πήρε μια άνετη νίκη.

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Ολα μηδέν στο Βόλφσμπουργκ – Λεβερκούζεν

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, κόλλησαν στο μηδέν Βόλφσμπουργκ και Μπάγερ Λεβερκούζεν. Το παιχνίδι ήταν «ανιαρό» και οι δύο ομάδες θα θέλουν να το ξεχάσουν σύντομα. Ξεκίνησαν νευρικά τον αγώνα και δεν μπορούσαν να βρουν ρυθμό. Τα λάθη ήταν πολλά και δεν μπορούσε καμία ομάδα, να πάρει τον έλεγχο. Έτσι, οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια. Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε ακριβώς στο ίδιο μοτίβο. Η κατοχή ήταν μοιρασμένη και οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να απειλήσουν. Οι γκολκίπερ είχαν ένα ήσυχο απόγευμα, αφού δεν υπήρξαν πολλά σουτ στο τέρμα. Έτσι, οι δύο ομάδες συμβιβάστηκαν και μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Δείτε ακόμη:

Ανετα η ΑΕΚ, 2-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο με Λιβάγια, Μάνταλο
Με το δεξί και δύο γκολ Χάλαντ η Ντόρτμουντ 3-0 την Γκλάντμπαχ
Μένει Αθήνα το F8 του Basketball Champions League

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις