Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Άνετα η Ντόρτμουντ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Άνετα η Ντόρτμουντ

Μπουντεσλίγκα - αγωνιστικό: Ανετο τρίποντο με το καλημέρα, 3-0 την Γκλάντμπαχ με δύο γκολ Χάλαντ - Ανετα 4-1 η Χέρτα τη Βέρντερ

Μπουντεσλίγκααγωνιστικό: Γεμάτοι δράση ήταν οι σημερινοί αγώνες της Μπουντεσλίγκα. Η Ντόρτμουντ κέρδισε 3-0 την Γκλάντμπαχ και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά και να πιέζουν για τον έλεγχο του αγώνα. Έκαναν εκατέρωθεν φάσεις και κυνήγησαν το γρήγορο γκολ. Οι γηπεδούχοι ήταν λίγο καλύτεροι και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα, αφού ο Ρέινα έκανε το 1-0 στο 35’. Μετά το γκολ συνέχισαν να κυνηγάνε και δεύτερο γκολ, αλλά δεν τα κατάφεραν. Στο β’ μέρος, οι δύο ομάδες έπαιξαν με μεγάλη ένταση και υψηλό ρυθμό. Στο 54’ ο Χάλαντ ευστόχησε σε πέναλτι και έκανε το 2-0, ενώ στο 77’ έκλεισε το σκορ με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του.

Τρομερό παιχνίδι στην Βρέμη! Η Χέρτα διέσυρε με 4-1 την Βέρντερ και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο την σεζόν. Οι δύο ομάδες ήταν νευρικές στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και δεν μπορούσαν να βρουν τον ρυθμό τους. Θέλησαν να κρατήσουν το μηδέν στις άμυνες τους και δεν κατάφεραν να απειλήσουν. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί, που άνοιξαν το σκορ με τον Πέκαρικ στο 42’. Ενώ, στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου έκαναν το 0-2 με τον Λουκεμπάκιο. Στο δεύτερο ημίχρονο, η Βέρντερ ανέβασε τον ρυθμό της και άρχισε να απειλεί. Όμως, η Χέρτα έβαλε και τρίτο γκολ με τον Κούνια στο 62’. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν τελικά το γκολ στο 69’ με τον Ζέρκε αλλά δεν κατάφεραν κάτι άλλο. Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, το νέο μεταγραφικό απόκτημα τον φιλοξενούμενων, Τζον Κόρντομπα, έγραψε το τελικό 1-4.

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Τα άλλα αποτελέσματα

Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, η Κολωνία ηττήθηκε με 2-3 από την Χόφενχαϊμ (Άντερσον 22’, Ντρέξλερ 86’ – Κράμαριτς 4’, 45+3’ (πεν), 92’). Με το ίδιο σκορ ηττήθηκε και η Στουτγκάρδη από την Φράιμπουργκ . Η Ουνιόν Βερολίνου ηττήθηκε με 1-3 από την Φράιμπουργκ (Κάλαντζιτς 71’, Φούντου 81’ – Πέτερσεν 8’, Σάλαϊ 46’, Γκρίφο 47’). Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έμεινε ισόπαλη στο 1-1 με την Αρμίνια Μπίλεφελντ (Σίλβα 62’ – Σούκου 51’). Ενώ, η Ουνιόν Βερολίνου ηττήθηκε με 1-3 από την Άουγκσμπουργκ (Μπούλτερ 75’ – Βάργκας 40’, Γκρέγκοριτς 82’, Χαν 89’).

Δείτε ακόμη:

Μένει Αθήνα το F8 του Basketball Champions League
Αλλού το μυαλό του ΠΑΟΚ, 1-1 με τον Ατρόμητο στην Τούμπα
Πέρασαν Ντινάμο Κιέβου, Γάνδη, 2-0 την Αλκμααρ και 2-1 τη Ραπίντ αντίστοιχα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις