Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – προαναγγελία: Στη χώρα των Βάσκων!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Στη χώρα των Βάσκων!

Λα Λίγκα - προαναγγελία: Η Ρεάλ στο Ανοέτα κόντρα στην επικίνδυνη Σοσιεδάδ - Φορμαρισμένη η Γρανάδα υποδέχεται τη Αλαβές

Λα Λίγκαπροαναγγελία: Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η δεύτερη αγωνιστική της Λα Λίγκα. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Βάσκοι δεν ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, αφού δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Βαγιαδολίδ και συμβιβάστηκαν με την ισοπαλία. Απόψε, θέλουν τη νίκη κόντρα στους Μαδριλένους, που θα τους τονώσει το ηθικό.

Από την άλλη, η «βασίλισσα» δεν έχει δώσει κάποιο επίσημο παιχνίδι. Θέλει να ξεκινήσει με το δεξί στο πρωτάθλημα και να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Δεν έχει κάνει μεταγραφές και παρέμεινε με το ίδιο ρόστερ. Η ομάδα του Ζιντάν ήταν καταπληκτικοί στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν και θέλει να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο.

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Η φορμαρισμένη Γρανάδα με Αλαβές

Η Γρανάδα υποδέχεται την Αλαβές σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις τους. Στην πρεμιέρα νίκησε με 2-0 την Αθλέτικ Μπιλμπάο σε ένα δυνατό παιχνίδι. Ενώ, την Πέμπτη κέρδισε με 0-4 την Τεούτα Ντούρες και πέρασε στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Απόψε, θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί.

Από την άλλη, η Αλαβές ηττήθηκε από την Μπέτις στην πρεμιέρα. Το έργο της θα είναι δύσκολο, ωστόσο θέλει να πάρει την πρώτη της νίκη. Απόψε, δεν θα έχει σημαντικές απουσίες και θα παραταχθεί πλήρης.

Δύσκολα είναι και τα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, η Ρεάλ Μπέτις αντιμετωπίζει την Ρεάλ Βαγιαδολίδ και η Ουέσκα κοντράρεται με την Καντίθ.

Δείτε ακόμη:

Ανετα η ΑΕΚ, 2-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο με Λιβάγια, Μάνταλο
Με το δεξί και δύο γκολ Χάλαντ η Ντόρτμουντ 3-0 την Γκλάντμπαχ
Μένει Αθήνα το F8 του Basketball Champions League

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις