Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Τα φώτα στο Λονδίνο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Τα φώτα στο Λονδίνο

Πρέμιερ Λιγκ - προαναγγελία: Η Αρσεναλ φιλοξενεί τη Γουέστ Χαμ - Με Κρίσταλ Πάλας ανοίγει τη χρονιά η Γιουνάιτεντ - Για το 2x2με Γουέστ μπρομ η Εβερτον

Πρέμιερ Λιγκπροαναγγελία: Έντονο ενδιαφέρον έχει η 2η αγωνιστική της Πρέμιερ Λίγκ. Η Άρσεναλ υποδέχεται την Γουέστ Χαμ σε ένα Λονδρέζικο ντέρμπι. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν τρομερά την χρονιά, επικρατώντας με 0-3 της νεοφώτιστης Φούλαμ. Τα νέα τους μεταγραφικά αποκτήματα έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα. Έτσι, οι “κανονιέρηδες” θέλουν να χτίσουν ένα νικηφόρο σερί απόψε και να διατηρήσουν την ψυχολογία τους ψηλά. Ενώ, δεν θα έχουν και σοβαρές απουσίες. Από την άλλη, η Γουέστ Χαμ ξεκίνησε στραβά την σεζόν. Ηττήθηκε από την Νιούκαστλ στην πρεμιέρα και στην συνέχεια επικράτησε της Τσάρλτον στο Λιγκ Καπ Αγγλίας. Τα “σφυριά” θα είναι δύσκολος αντίπαλος για την Άρσεναλ σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι.

Πρεμιέρα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην σεζόν. Οι “κόκκινοι διάβολοι” υποδέχονται στην Κρίσταλ Πάλας στο “Όλντ Τράφορντ”. Οι γηπεδούχοι την περασμένη σεζόν έκαναν ένα εκπληκτικό δεύτερο μισό και εξασφάλισαν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ενώ, τα πήγαν καλά και στο κύπελλο και στο Γιουρόπα Λιγκ. Φέτος θέλουν να πετύχουν ακόμα περισσότερα. Δεν έκαναν πολλές μεταγραφικές κινήσεις, ωστόσο έφεραν στο Μάντσεστερ, τον Ντόνι Βαν ντε Μπεκ για να ενισχύσει το κέντρο. Απόψε, δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα.

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Η Πάλας και οι άλλοι

Από την άλλη, η Κρίσταλ Πάλας έχει ξεκινήσει με το δεξί την χρονιά, νικώντας την Σαουθάμπτον. Όμως, αποκλείστηκε από την Μπόρνμουθ στο Λιγκ Καπ. Απόψε θα έχει δύσκολο έργο λόγω των πολλών απουσιών, αλλά θα είναι δύσκολος αντίπαλος για την Γιουνάιτεντ. Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, η Λιντς κοντράρεται με την Φούλαμ σε ένα σκληρό ματς και η Έβερτον υποδέχεται την Γουέστ Μπρομ στο “Γκούντισον Παρκ”.

Δείτε ακόμη:

Μένει Αθήνα το F8 του Basketball Champions League
Αλλού το μυαλό του ΠΑΟΚ, 1-1 με τον Ατρόμητο στην Τούμπα
Πέρασαν Ντινάμο Κιέβου, Γάνδη, 2-0 την Αλκμααρ και 2-1 τη Ραπίντ αντίστοιχα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις