Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 2η αγωνιστική: Ξεμυαλισμένος!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 2η αγωνιστική: Ξεμυαλισμένος!

Σούπερ Λιγκ - 2η αγωνιστική: Με το μυαλό στην Μπενφίκα, την Κράσνονταρ και το Τσάμπιονς Λιγκ ο ΠΑΟΚ παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στον Ατρόμητο

Σούπερ Λιγκ2η αγωνιστική: Στάθηκε άτυ«Χ»ος  ο ΠΑΟΚ! Ο «δικέφαλος του βορρά» έμεινε ισόπαλος με τον Ατρόμητο στην Τούμπα. Οι γηπεδούχοι φάνηκαν κουρασμένοι από τα απανωτά ματς και δεν ήταν καλοί στο δημιουργικό τους κομμάτι. Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι νευρικές και να μην μπορούν να βρουν τον ρυθμό τους.

Ο ΠΑΟΚ κράτησε την μπάλα στα πόδια του, ωστόσο αναλώθηκε σε μια φλύαρη κατοχή. Δεν μπόρεσε να απειλήσει και δεν ήταν επικίνδυνος για τους φιλοξενούμενος. Ο Ατρόμητος αρκέστηκε σε ένα παθητικό ρόλο και θέλησε κα προστατέψει της εστία του. Το ημίχρονο κύλησε έτσι και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια ισόπαλες.

Σούπερ Λιγκ – 2η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, ο ΠΑΟΚ ανέβασε τον ρυθμό του και με όσες δυνάμεις διέθετε κυνήγησε το γκολ. Έκανε φάσεις και τελικά το πέτυχε στο 57’ με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και απείλησαν στην κόντρα. Ανέβηκαν στο γήπεδο και κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Στο 73’ ο Ενσικουλού γύρισε την μπάλα προς την περιοχή του ΠΑΟΚ και ο Μιχάι με προβολή την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Μετά το γκολ το παιχνίδι κύλησε ήρεμα και οι δύο ομάδες συμβιβάστηκαν με την ισοπαλία.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Ζίβκοβιτς 57’, Μιχάι 73’ (αυτγκ)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δημήτριος Καραντώνης (Ημαθίας), Βοηθοί: Ιωάννης Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Γεώργιος Χατζηνάκος (Δράμας), VAR: Βασίλειος Φωτιάς (Πέλλας)

ΠΑΟΚ (Α. Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Βαρέλα (Κρέσπο 81’), Μιχαηλίδης, Σβαμπ, Εσίτι (Νινούα 81’), Γιαννούλης, Μπίσεσβαρ (Βρακάς 86’), Τζόλης (Πέλκας 72’), Α. Ζίβκοβιτς, Σβιντέρσκι (Κούτσιας 72’).

Ατρόμητος (Ν. Κάναντι): Γιαννιώτης, Γκάλο, Γούτας, Στρούγγης, Σάλομον, Χαρίσης (Ούμπιδες 73’), Τομάσεβιτς (Νάτσος 83’), Κιβρακίδης, Γιακουμάκης (Ενσικουλού 73’), Ραμπέγιο (Μουνίθ 88’), Μανούσος (Κωτσόπουλος 46’).

Δείτε ακόμη:

Πέρασαν Ντινάμο Κιέβου, Γάνδη, 2-0 την Αλκμααρ και 2-1 τη Ραπίντ αντίστοιχα
ΠΑΟΚάρα όνειρο 2-1 την Μπενφίκα πέρασε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ (vid)
Στον αέρα το Final 8 του Basketball Champions League

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις