Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 2η αγωνιστική: Πρεμιέρα πρωταθλητή
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 2η αγωνιστική: Πρεμιέρα πρωταθλητή

Σούπερ Λιγκ - 2η αγωνιστική: Ο Ολυμπιακός 3-0 στο ρελαντί τον Αστέρα Τρίπολης και στρέφεται με όλες τις δυνάμεις του στην Ομόνοια

Σούπερ Λιγκ2η αγωνιστική: Δεν τον σταματάει κανείς! Ο Ολυμπιακός νίκησε 3-0 τον Αστέρα Τρίπολης και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα. Πήρε το θετικό αποτέλεσμα και τώρα έχει το βλέμμα στραμμένο στην Ομόνοια. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι νευρικές. Ο Αστέρας προσπάθησε μα απειλήσει και να κυνηγήσει ένα γρήγορο γκολ, όμως γρήγορα έριξαν την ένταση.

Οι γηπεδούχοι πήραν την κατοχή και έλεγξαν τον ρυθμό του αγώνα, κυριάρχησαν. Ήταν πιο ψύχραιμοι και περίμεναν να διασπάσουν την άμυνα των Αρκάδων σε κάποιο κενό, που θα δημιουργούταν. Ενώ, έχασαν και δύο μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Σούπερ Λιγκ – 2η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, ο Ολυμπιακός ανέβασε την ένταση και πίεσε τον Αστέρα. Ο Μαρτίνς έκανε αλλαγές, που ανανέωσαν την ομάδα και οι «ερυθρόλευκοι» έγινα πολύ πιο επιθετικοί. Έκαναν ευκαιρίες και πήραν το προβάδισμα. Στο 59’ ο Κώστας Φορτούνης έκανε το 1-0. Μετά το γκολ ο Ολυμπιακός πίεσε ακόμα περισσότερο και έφτασε γρήγορα σε ένα δεύτερο. Στο 64’ ο Μασούρας διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, σφραγίζοντας τη νίκη. Οι Πειραιώτες συνέχισαν να κυριαρχούν και μετέτρεψαν το ματς σε μονόλογο. Λίγο πριν την λήξη αύξησαν κι άλλο την διαφορά με δεύτερο προσωπικό τέρμα του Μασούρα.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Φορτούνης 59’, Μασούρας 64’, 89’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας), Βοηθοί: Χρυσούλα Κορομπύλια (Δυτικής Αττικής), Κωνσταντίνος Ψαρρής (Ζακύνθου), VAR: Στέφανος Κουμπαράκης (Θράκης)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Π. Μαρτίνς): Τζολάκης, Ραφίνια, Χολέβας, Μπα, Σεμέδο, Καμαρά, Εμβιλά (Φορτούνης 46’), Μπουχαλάκης (Καφού 86’), Βαλμπουενά (Μπρούνο 72’), Ραντζέλοβιτς (Μασούρας 46’), Ελ Αραμπί (Χασάν 67’).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μ. Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής, Σουάρεθ (Καστάνιο 46’), Πασαλίδης, Μουνάφο (Ιγκλέσιας 83’), Βαλιέντε, Ριέρα (Φερνάντεθ 68’), Τιλίκα (Κρέσπι 68’), Αλί Μπαμπά (Σίτο 56’), Μπαράλες.

Δείτε ακόμη:

Πέρασαν Ντινάμο Κιέβου, Γάνδη, 2-0 την Αλκμααρ και 2-1 τη Ραπίντ αντίστοιχα
ΠΑΟΚάρα όνειρο 2-1 την Μπενφίκα πέρασε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ (vid)
Στον αέρα το Final 8 του Basketball Champions League

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις