Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Καλημέρα με ματσάρα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Καλημέρα με ματσάρα

Μπουντεσλίγκα - προαναγγελία: Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπάγερν υποδέχεται τη Σάλκε στην πρεμιέρα της Μπουντεσλίγκα 2020-21

Μπουντεσλίγκαπροαναγγελία: Το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στην Μπουντεσλίγκα, αφού έχει μεγάλο ματς με το καλήμερα σας! Η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται την Σάλκε στο «Αλλιάνζ Αρένα», σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν μια σπουδαία σεζόν, πετυχαίνοντας όλους τους στόχους τους. Ολοκλήρωσαν το τρεμπλ σε μια σεζόν, που η ομάδα ολοκλήρωσε μόνο με νίκες. Ο Φλικ που ανέλαβε την ομάδα στα μέσα της σεζόν, άλλαξε την φιλοσοφία της και την απογείωσε.

Οι Βαυαροί δεν έχουν δώσει κάποια αναμέτρηση πριν από το σημερινό παιχνίδι. Δεν έχουν ολοκληρώσει τις μεταγραφικές του κινήσεις, αλλά θα ενισχύσουν το υπάρχον ρόστερ. Ενώ, έχουν αποχωρήσει και σημαντικοί παίχτες. Απόψε, δεν θα έχουν σοβαρές απουσίες να αντιμετωπίσουν.

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: “Μπλε” ομάδα, μαύρα οικονομικά

Από την άλλη, η Σάλκε  πέρασε μια δύσκολη σεζόν. Οι “βασιλικοί μπλε” είναι σε δυσχερή οικονομική κατάσταση και οι άνθρωποί της, έχουν εκφράσει την ανησυχία τους για την επιβίωση του κλαμπ. Δεν έχουν παίξει επίσημο παιχνίδι και θα αντιμετωπίσουν την Μπάγερν, που σάρωσε τα πάντα την περσινή σεζόν. Ακόμα, δεν έχουν γίνει αρκετές προσθήκες το καλοκαίρι, αφού δεν υπήρχαν τα απαραίτητα χρήματα. Οι μόνοι που ήρθαν ήταν οι Ιμπίσεβιτς και Πασιένσα. Ενώ, πούλησαν τον ΜακΚένιε στην Γιουβέντους αλλά και αρκετούς ακόμα. Τα πράγματα είναι δύσκολα, ωστόσο θα παλέψουν φέτος για να διατηρηθούν ψηλά. Απόψε, δεν θα έχει πολλές απουσίες κόντρα στους Βαυαρούς.

Δείτε ακόμη:

Πέρασαν Ντινάμο Κιέβου, Γάνδη, 2-0 την Αλκμααρ και 2-1 τη Ραπίντ αντίστοιχα
ΠΑΟΚάρα όνειρο 2-1 την Μπενφίκα πέρασε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ (vid)
Στον αέρα το Final 8 του Basketball Champions League

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις