Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Μπάγερν διαπλανητική!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Μπάγερν διαπλανητική!

Μπουντεσλίγκα - αγωνιστικό: Διέλυσε τη Σάλκε στα εξ ων συνετέθη - Σταμάτησε στο 8-0 και στο τελευταίο 20λεπτο έκανε και …συντήρηση δυνάμεων

Μπουντεσλίγκααγωνιστικό: Διαστημική Μπάγερν, συνέχισε από εκεί, που σταμάτησε!. Οι Βαυαροί “σκόρπισαν” με 8-0 την Σάλκε. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με το δεξί την προσπάθεια να υπερασπιστούν τον τίτλο τους. Αυτή είναι η δεύτερη φορά, που πετυχαίνουν 8 γκολ μέσα σε ένα μήνα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Μπάγερν να ανοίγει αμέσως το σκορ. Στο 4’ ο Γκνάμπρι έκανε το 1-0. Συνέχισαν να κάνουν φάσεις και έφτασαν γρήγορα σε δεύτερο γκολ με τον Γκορέτσκα στο 19’.

Στο 31’ η ομάδα του Φλίκ έκανε το 3-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λεβαντόφσκι. Η Σάλκε δεν μπορούσε να κάνει κάτι, κόντρα σε μια Μπάγερν, που πέταγε “φωτιές”. Έτσι, τελείωσε το ημίχρονο με τους γηπεδούχους να προηγούνται με τρία γκολ.

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Σταμάτησε στο 72’

Στο β’ μέρος, οι Βαυαροί δεν έριξαν τον ρυθμό τους και συνέχισαν να χτυπούν τους “βασιλικούς μπλε”, που ήταν ανήμποροι να αντιδράσουν. Στο 47’ ο Γκνάμπρι ξανά χτύπησε και έκανε το 4-0. Ενώ, σημείωσε και τρίτο γκολ στο 59’, ολοκληρώνοντας το χατ τρικ. Δεν σταμάτησαν όμως εκεί. Δέκα λεπτά αργότερα έκαναν το 6-0 με τον Μίλερ. Στο 71’ ο Σανέ πέτυχε το παρθενικό του γκολ με την Μπάγερν. Ενώ, το ίδιο έκανε και ο 17χρονος Μουσιάλα ένα λεπτό αργότερα. Έτσι, οι γηπεδούχοι έφτασαν σε μία θριαμβευτική νίκη και έδειξαν τις διαθέσεις τους για την συνέχεια.

Δείτε ακόμη:

Πέρασαν Ντινάμο Κιέβου, Γάνδη, 2-0 την Αλκμααρ και 2-1 τη Ραπίντ αντίστοιχα
ΠΑΟΚάρα όνειρο 2-1 την Μπενφίκα πέρασε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ (vid)
Στον αέρα το Final 8 του Basketball Champions League

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις