Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ – μεταγραφές: Στο μικροσκόπιο του Γκρούγιτς
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ – μεταγραφές: Στο μικροσκόπιο του Γκρούγιτς

ΑΕΚ - μεταγραφές: Εχει δοθεί από τη Λίβερπουλ δύο χρονιές δανεικός στη Χέρτα - Πολύ υψηλή η τιμή του, νέο δανεισμό θέλουν στην “Ενωση”

ΑΕΚμεταγραφές: Ψάχνεται για Γκρούγιτς η ΑΕΚ. Ο 24χρονος  Σέρβος βρίσκεται ψηλά στην λίστα της “ένωσης” για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της. Οι άνθρωποι της ομάδας είναι ζεστοί για την περίπτωση του, ωστόσο, δεν θα είναι εύκολη η απόκτηση του. Ο Μάρκο Γκρούγιτς ανήκει στην Λίβερπουλ, ωστόσο, την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Χέρτα Βερολίνου. Έχει ποιότητα και τεχνικά χαρακτηριστικά, που χρειάζονται στην “ένωση”. Όμως, η αξία του ανέρχεται σε ένα ποσό άνω των 12 εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Ίβιτς τσεκάρει την περίπτωση του εδώ και καιρό. Ενώ, εξετάζει και όλα τα ενδεχόμενα, ώστε να έρθει ως δανεικός στην ΑΕΚ. Οι πρωταθλητές Αγγλίας τον έχουν παραχωρήσει με δύο σερί δανεισμούς στην γερμανική ομάδα και θα ήθελαν να τον πουλήσουν. Το ποσό που αξιώνουν για την παραχώρηση είναι 20 εκατομμύρια ευρώ.

ΑΕΚ – μεταγραφές: Δεν στέριωσε στο Βερολίνο

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια πρόταση για τον Γκρούγιτς, που να ικανοποιεί την Λίβερπουλ και οι “κιτρινόμαυροι” εξετάζουν το ενδεχόμενο ενός πιθανού δανεισμού του. Ο Σέρβος μπορεί να μην ταίριαξε στους “κόκκινους”, όμως αποτελεί προσωπική επιλογή του Κλοπ, αφού, είναι η πρώτη του μεταγραφή σαν προπονητής τους. Με την φανέλα της Λίβερπουλ ο Γκρούγιτς έχει αγωνιστεί 14 φορές. Ενώ, στην Χέρτα που έπαιζε τα τελευταία δύο χρόνια έχει 9 γκολ και 3 ασσίστ σε 54 συμμετοχές.

Δείτε ακόμη:

“Ωρα για τον ΠΑΟΚ να κερδίσει την Μπενφίκα, εγώ το έχω ξαναπετύχει”
Πήρε Λιβάι Γκαρσία η ΑΕΚ με υπέρβαση Μελισσανίδη
Παίκτης των νταμπλούχων και με τη βούλα ο Γάλλος

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις