Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Δείγμα γραφής!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Δείγμα γραφής!

Πρέμιερ Λιγκ - προαναγγελία: Η ανανεωμένη και πολύ ενδυναμωμένη Τσέλσι ξεκινάει τη χρονιά στην έδρα της επικίνδυνης Μπράιτον

Πρέμιερ Λιγκπροαναγγελία: Η Μπράιτον αντιμετωπίζει την Τσέλσι στο «Φάλμερ Στάντιουμ» στο πιο ενδιαφέρον ματς της σημερινής μέρας για την Πρέμιερ Λιγκ. Οι γηπεδούχοι έρχονται από μία περίεργη χρονιά, ωστόσο, πέτυχαν το στόχο τους  παρά τα σκαμπανεβάσματα στο παιχνίδι τους. Αυτή είναι η 4η χρονιά, που η ομάδα αγωνίζεται στην Πρέμιερ Λιγκ και θέλει να παραμείνει και φέτος. Έχουν γίνει προσθήκες για την ενίσχυση του ρόστερ και απόψε δεν αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.

Από την άλλη, η Τσέλσι με τον Λάμπαρντ στο τιμόνι και παρά την απαγόρευση μεταγραφών, τερμάτισε στην 4η θέση παίζοντας θεαματικό ποδόσφαιρο. Ενώ, έφτασε και στον τελικό του κυπέλλου, όπου ηττήθηκε από την Άρσεναλ. Οι «μπλε» έχουν κάνει μεγάλες μεταγραφές και έχουν εμπλουτίσει το ρόστερ τους με τους Βέρνερ, Ζιγιέκ, Χάβερτς, Σίλβα και Τσίλγουελ. Έτσι, η ομάδα έχει μεγάλες απαιτήσεις φέτος και θέλει να πετύχει κάτι παραπάνω.

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Σέφιλντ και Γουλβς

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Γούλβς σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι στην πρώτη τους χρονιά στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από 13 χρόνια έκαναν τρομερά πράγματα. Οι «λεπίδες» μπορεί να μην έπαιξαν το πιο θεαματικό ποδόσφαιρο, ωστόσο, έφτασαν να διεκδικούν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.  Η αμυντική της λειτουργία ήταν κλειδί και δέχτηκε μόνο 39 γκολ. Έχει κάνει μεταγραφές και έχει δυναμώσει η ομάδα. Ενώ, απόψε θα έχουν όλους τους ποδοσφαιριστές τους διαθέσιμους. Από την άλλη, η Γούλβς πικράθηκε αφού έχασε οριακά το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η ομάδα υπό τις οδηγίες του Εσπιρίτο παίζει καλό ποδόσφαιρο και είναι άκρως αποτελεσματική. Έχει ενισχύσει την ομάδα και έχουν παραμείνει βασικοί της ποδοσφαιριστές. Απόψε, θα παραταχθεί χωρίς προβλήματα.

Δείτε ακόμη:

Τα δάκρυα του “Τόρο” και το ποστάρισμα του Μάρτινς
Διόδια στην Τρίπολη για τον Παναθηναϊκό, ήττα 1-0 από τον Αστέρα
Μεγάλο διπλό με το καλημέρα ο Βόλος, 2-0 στο Περιστέρι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις