Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – νταμπλ: Συγκίνηση “Τόρο”!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – νταμπλ: Συγκίνηση “Τόρο”!

Ολυμπιακός - νταμπλ: Δάκρυα στο αντίο Τοροσίδη εν μέσω πανηγυριών για την κατάκτηση του νταμπλ - Τι πόσταρε ο Μάρτινς στα σόσιαλ μίντια

Ολυμπιακός – νταμπλ: Πανηγυρικό ήταν το κλίμα στις τάξεις του Ολυμπιακού μετά την κατάκτηση του 28ου κυπέλλου Ελλάδας. Αυτό φάνηκε και από τις δηλώσεις, που έκαναν οι άνθρωποι της ομάδας. Όπως ο Βασίλης Τοροσίδης, που έκλεισε την καριέρα του με ένα τρόπαιο. Ο εμβληματικός αρχηγός των «ερυθρόλευκων» μίλησε με δάκρυα στα μάτια για την κατάκτηση του κυπέλλου, αλλά και το αντίο του. Ενώ, ανέφερε πως έκανε το όνειρο του πραγματικότητα, αφού, κατέκτησε τρόπαια με μια μεγάλη ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, ο «Τόρο» δήλωσε: «Ήταν απίστευτη χρονιά. Όχι μόνο για το νταμπλ, αλλά και για την πάρα πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη και τον άδικο αποκλεισμό βάσει της εικόνας μας. Ευχαριστώ τα παιδιά. Αυτό που ήθελα από την αρχή της χρονιάς ήταν να κατακτήσουμε τα πάντα, ώστε να αποσυρθώ με τον καλύτερο τρόπο». Τέλος, πρόσθεσε: «Ευχαριστώ όλους στην ομάδα. Δόξα τω Θεώ είχα μια καλή καριέρα, έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα παίζοντας και κατακτώντας τρόπαια με μια μεγάλη ομάδα και αυτή η επιλογή μου ήταν απόλυτα σωστή».

Ολυμπιακός – νταμπλ: Ο Μάρτινς

Την ίδια ώρα, στην κατάκτηση του τροπαίου αναφέρθηκε και ο «αρχιτέκτονας»  του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος κόουτς σε ποστάρισμα του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, δήλωσε ευτυχισμένος για την κατάκτηση του νταμπλ. Ενώ, ανέφερε πως η νίκη είναι συνώνυμο της ομάδας του Πειραιά. Ο Πορτογάλος έγραψε στα social media: «Το καταφέραμε! Με την κατάκτηση του Κυπέλου Ελλάδος ολοκληρώνεται μια υπέροχη σεζόν που είχαμε. Η νίκη αποτελεί συνώνυμο για αυτόν τον σύλλογο και είμαι υπερήφανος που δώσαμε επιπλέον χαρά στον κόσμο του Ολυμπιακού».

Δείτε ακόμη:

Ο Ολυμπιακός το νταμπλ 1-0 την ΑΕΚ στον τελικό-ανέκδοτο
Πήρε βαθμό 1-1 στον ΟΦΗ ο Παναιτωλικός
Πρώτοι στο γκριντ οι “ομόσταυλοι”, κορυφή ο Χάμιλτον

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις