Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Παραδόσεις σε κίνδυνο!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Παραδόσεις σε κίνδυνο!

Πρέμιερ Λιγκ - προαναγγελία: Με σύμμαχο μια 8ετία χωρίς ήττα σε μεταξύ τους ματς υποδέχονται την Εβερτον τα σπιρούνια - Γουέστ Μπρομ και Λέστερ στο άλλο ματς της ημέρας

Πρέμιερ Λιγκπροαναγγελία: Με σπουδαία ματς συνεχίζεται η 1η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Η Τότεναμ υποδέχεται την Έβερτον σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Τα «σπιρούνια» έρχονται από μία κακή σεζόν, ωστόσο, εξασφάλισαν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Έλυσαν το συμβόλαιο του Ποτσετίνο μετά από 5 χρόνια και ανέλαβε τα ηνία ο Μουρίνιο. Το καλοκαίρι ενισχύθηκε με προσθήκες, που καλύπτουν αρκετά κενά και θέλει να κάνει ένα καλό ξεκίνημα. Ενώ, έχει να χάσει από τα «Ζαχαρωτά» από το 2012.

Από την άλλη, η Έβερτον έκανε μια μέτρια σεζόν και τερμάτισε στην 12η θέση της βαθμολογίας, όμως, η πρόσληψη του Αντσελότι έδωσε άλλο αέρα στην ομάδα. Έκανε μεγάλες προσθήκες, αφού, αποκτήθηκαν οι Χάμες, Άλαν και Ντουκουρέ για να ενισχύσουν την ομάδα. Φέτος, η Έβερτον θέλει να κάνει το παραπάνω βήμα.

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Χωρίς νίκη 10 χρόνια η Γουέστ Μπρομ

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Γουέστ Μπρομ υποδέχεται την Λέστερ. Οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στην Πρέμιερ Λιγκ, τερματίζοντας δεύτεροι στην Τσάμπιονσιπ. Ενώ, είχαν μια αποχή τεσσάρων αγώνων από τις νίκες και λίγο έλειψε να χάσουν την άνοδο. Διατήρησαν τον βασικό τους κορμό και έκαναν προσθήκες, που θα ενισχύσουν την ομάδα. Ενώ, έχουν να κερδίσουν την Λέστερ στην έδρα τους από το 2010.

Από την άλλη, οι «αλεπούδες» πραγματοποίησαν μία εξαιρετική σεζόν, τερματίζοντας στην 5η θέση. Έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και πήραν σημαντικά αποτελέσματα. Δεν έχουν γίνει μεταγραφικές κινήσεις το καλοκαίρι. Ενώ, δεν έχει κερδίσει σε πρεμιέρα κόντρα σε νεοφώτιστους και θέλει να το κάνει απόψε.

Δείτε ακόμη:

Ο Ολυμπιακός το νταμπλ 1-0 την ΑΕΚ στον τελικό-ανέκδοτο
Πήρε βαθμό 1-1 στον ΟΦΗ ο Παναιτωλικός
Πρώτοι στο γκριντ οι “ομόσταυλοι”, κορυφή ο Χάμιλτον

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις