Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Ανακοινώθηκε ο Ζίβκοβιτς
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Ανακοινώθηκε ο Ζίβκοβιτς

ΠΑΟΚ - μεταγραφές: Την απόκτηση του 24χρονου μέσου επισημοποίησε η ίδια η ομάδα, με ανακοίνωση της και σχετικό βίντεο

ΠΑΟΚμεταγραφές: Ήταν γνωστό, πως, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς θα γίνει παίχτης του ΠΑΟΚ, ωστόσο, σήμερα ο «Δικέφαλος του Βορρά» ανακοίνωσε την απόκτηση του. Ο Σέρβος θα αγωνιστεί με τα χρώματα της ομάδας της Θεσσαλονίκης για τα επόμενα 2 χρόνια. Την απόκτηση του Ζίβκοβιτς επισημοποίησε η ίδια η ομάδα, με ανακοίνωση της. Ενώ, ανέβασε και σχετικό βίντεο με τον ποδοσφαιριστή στην σελίδα της. Η ανακοίνωση του «δικέφαλου», έγραφε: «Στον ΠΑΟΚ ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Αντρίγια Ζίβκοβιτς με ελεύθερη μεταγραφή από τη Μπενφίκα. Ο Σέρβος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο και θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 14».

Την ίδια ώρα, ο 24χρονος μέσος με ανάρτηση του στο instagram, αναφέρθηκε στο νέο κεφάλαιο της καριέρας του με τον ΠΑΟΚ. Ο Ζίβκοβιτς δήλωσε ανυπόμονος να αγωνιστεί με τους Θεσσαλονικείς. Ενώ, ανέφερε πως είναι έτοιμος να παίξει για τους οπαδούς του «δικεφάλου». Πιο συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση γράφει: «Μαύρη και άσπρη φανέλα ξανά! Ανυπομονώ για νίκες με τη νέα μου ομάδα! Ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ για την όμορφη υποδοχή και το σεβασμό. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη και τις καλύτερες ευχές. Ανυπομονώ να βγω στον αγωνιστικό χώρο και να παίξω για όλους εσάς. Ο δικός σας, Αντρίγια σας αγαπά»!

ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Η καριέρα του

Ο 24χρονος εξτρέμ έμεινε ελεύθερος από την Μπενφίκα, έχει καλή τεχνική και για την ηλικία του έχει αρκετή εμπειρία και ποιότητα. Έχει ξεκινήσει την καριέρα του στην Παρτιζάν, με την οποία, έχει αγωνιστεί 93 φορές και έχει σημειώσει 24 γκολ, μοιράζοντας και 13 ασσίστ. Στην Μπενφίκα “έγραψε” σε 88 συμμετοχές, 4 γκολ και 24 ασσίστ. Ακόμα, έχει αγωνιστεί με την φανέλα της Εθνικής Σερβίας 17 φορές, μοιράζοντας 6 ασσίστ.

Δείτε ακόμη:

Παλικαρίσια νίκη 2-1 στην Πρίστινα με Κόσοβο η Εθνική
“Αυτοκτόνησε” η team Mercedes, πρώτη θέση ο Γκασλί!
Μια ανάσα από την απόκτηση του Λιβάι Γκαρσία η ΑΕΚ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις