Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ – Μεταγραφές: Κοντά σε Λιβάι Γκαρσία
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ – Μεταγραφές: Κοντά σε Λιβάι Γκαρσία

ΑΕΚ - Μεταγραφές: Σε διαπραγματεύσεις με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ για τον 22χρονο που καλύπτει αριστερή και δεξιά πτέρυγα

ΑΕΚΜεταγραφές: Κοντά στον Λιβάι Γκαρσία φαίνεται, πως, είναι η ΑΕΚ. Όπως όλα δείχνουν, η «ένωση» βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ για την απόκτηση του 22χρονου εξτρέμ. Ο παίχτης από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο μοιάζει να είναι το φαβορί για να καλύψει το κενό, που, υπάρχει στα άκρα της επίθεσης της ομάδας. Οι Ισραηλινοί έχουν αρκετά υψηλές απαιτήσεις και αξιώνουν τον ποδοσφαιριστή στα 2 εκατομμύρια ευρώ. Από την πλευρά της η ΑΕΚ προσπαθεί να βρει την χρυσή τομή και να υπάρξει συμφωνία. Ενώ, στην προσπάθεια συνεισφέρει και το ντιλ του Μάριου Οικονόμου, αφού, η ομάδα έβαλε στα ταμεία της 1 εκατομμύριο ευρώ.

Ο 22χρονος εξτρέμ είναι γνώριμος στην ΑΕΚ, αφού, την περίπτωση του εξέταζε πέρυσι ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Όμως, η πρώην ομάδα του, ζήταγε ένα αρκετά μεγάλο ποσό. Κάτι που ήταν απαγορευτικό για τους «κιτρινόμαυρους», αφού, είχε κάνει ήδη μεγάλο άνοιγμα σε μεταγραφές. Αυτή την φορά, η ΑΕΚ επιδιώκει να κλείσει μια συμφωνία είτε αγορά, είτε δανεισμό με οψιόν αγοράς.

ΑΕΚ – Μεταγραφές: Το παικτικό του προφίλ

Η φυσική θέση του Γκαρσία είναι στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Ωστόσο, την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε κυρίως ως δεξί εξτρέμ. Έτσι, ο 22χρονος μπορεί να καλύψει και την θέση του Βέρντε. Αφού, αρκετές ομάδες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον Ιταλό. Ενώ, η Σπέτσια έχει κάνει τις έρευνες για τον Βέρντε, χωρίς να έχει κάνει κάποια πρόταση στην «Ένωση».

 

Δείτε ακόμη:

Μόνο η νίκη στόχος της εθνικής στο Κόσοβο λέει ο Γιαννούλης
Παναθηναϊκός χωρίς προηγούμενο με φανέλες ανάγλυφες-Μπραιγ!
Ενοχλημένος από τον έμμεσο πόλεμο ο Φαντ Σχιπ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις