Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ποδόσφαιρο – Nations League: Για το 2×2 οι Οράνιε
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποδόσφαιρο – Nations League: Για το 2×2 οι Οράνιε

Ποδόσφαιρο - Nations League: Υποδέχεται την Ιταλία με Λόβετετζ στο ρόλο αντι-Κούμαν - Με Πολωνία η Βοσνία του Μπάγεβιτς

ΠοδόσφαιροNations League: Συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον η δράση στο Nations League. Η Ολλανδία υποδέχεται την Ιταλία στο “Γίοχαν Κρόιφ Αρένα” στις 21:45. Οι «οράνιε» πήραν τη νίκη κόντρα στην Πολωνία στην πρώτη αγωνιστική και βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου τους. Έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο, δεν έδωσαν ελπίδες στην Πολωνία για κάτι παραπάνω, ωστόσο, δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί. Δεν έχουν βρει ακόμα τον αντικαταστάτη του Κούμαν, που, αποχώρησε για την Μπαρτσελόνα και την ομάδα τρέχει ο βοηθός του, ο Λόντεβετζ (κεντρική φωτό). Ο οποίος επέλεξε να μην ανοίξει τα χαρτιά του. Απόψε, δεν θα έχει νέες απουσίες η Ολλανδία.

Από την άλλη, η Ιταλία στραβοπάτησε την πρώτη αγωνιστική κόντρα στην Βοσνία και το κυνήγι της πρώτης θέσης έγινε δυσκολότερο. Δεν έπαιξε το ποδόσφαιρο, που, μπορούσε και βρέθηκε να χάνει. Πήρε την πρωτοβουλία, κατάφερε να ισοφαρίσει, ωστόσο, δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη. Έτσι, το φετινό παιχνίδι είναι «τελικός» για την «σκουάντρα ατζούρα». Ο Μαντσίνι δεν θα έχει στην διάθεση του αρκετούς παίχτες και θα κάνει αλλαγές για να μην επιβαρύνει τους παίχτες του, που, έπαιξαν την Παρασκευή.

Ποδόσφαιρο – Nations League: Με Πολωνία η Βοσνία του Μπάγεβιτς

Η Βοσνία αντιμετωπίζει την Πολωνία στις 21:45, στο «Στάδιο Μπίλινο Πόγιε». Οι φιλοξενούμενοι ήρθαν ισόπαλοι με τους Ιταλούς. Έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, πήρε το προβάδισμα ωστόσο, ισοφαρίστηκε γρήγορα. Με νίκη απόψε θα έχει μεγάλες πιθανότητες να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο. Ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του στην διάθεση του, πλην του Κολάσινατς , που, τραυματίστηκε στο προηγούμενο παιχνίδι. Από την άλλη, η Πολωνία ηττήθηκε από την Ολλανδία. Δεν ήταν κακή, ωστόσο, δεν μπορούσε να πάρει πρωτοβουλίες και να αναπτυχθεί σωστά. Αυτό έφερε και την κριτική για την εμφάνιση της και την ήττα. Η μεγάλη απουσία του Λεβαντόφσκι επηρεάζει την ομάδα. Ενώ, ο προπονητής της ομάδας ξεκαθάρισε, πως, θα υπάρξουν αλλαγές σε όλες τις γραμμές σε σχέση με το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής.

Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς:
Καζακστάν – Λευκορωσία: 17:00, «Στάδιο Σέντραλ»
Αυστρία – Ρουμανία: 21:45, «Βέρτερσεε Στάντιον»
Βόρεια Ιρλανδία – Νορβηγία: 21:45, «Γουίντσορ Στέιντιουμ»
Τσεχία – Σκωτία: 21:45, «Στάδιο Αντρούβ»
Ισραήλ – Σλοβακία: 21:45, «Νετάνια Στέιντιουμ»
Αλβανία – Λιθουανία: 21:45, «Στάδιο Ερ Αλμπάνια».

Δείτε ακόμη:

Παλικαρίσια νίκη 2-1 στην Πρίστινα με Κόσοβο η Εθνική
“Αυτοκτόνησε” η team Mercedes, πρώτη θέση ο Γκασλί!
Μια ανάσα από την απόκτηση του Λιβάι Γκαρσία η ΑΕΚ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις