Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – Μπουτσικάρης: Επόμενο βήμα, οπαδοί!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – Μπουτσικάρης: Επόμενο βήμα, οπαδοί!

Σούπερ Λιγκ - Μπουτσικάρης: Ηδη υπάρχουν συζητήσεις με την Πολιτεία είπε ο πρόεδρος της Λίγκας στο χαιρετισμό του κατά την κλήρωση

Σούπερ ΛιγκΜπουτσικάρης: Την επιθυμία του να επιστρέψει σύντομα ο κόσμος στα γήπεδα, εξέφρασε ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ, Λεωνίδας Μπουτσικάρης. Ο κ. Μπουτσικάρης μίλησε πριν την διαδικασία της κλήρωσης του πρωταθλήματος και εξέφρασε ως τον επόμενο στόχο, την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα την σεζόν 2020/2021, αφού ήδη, υπάρχουν συζητήσεις με την Πολιτεία για αυτό το ζήτημα.

Ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ αναφέρθηκε στις δύσκολες καταστάσεις, που, περνάει η κοινωνία μας και δήλωσε, πως, το ποδόσφαιρο αποτελεί μια ευχάριστη διέξοδο για τον κόσμο. Ενώ, ευχήθηκε «μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με λιγότερα προβλήματα, περισσότερο ποδόσφαιρο και πάνω απ’ όλα υγεία για όλους».

Σούπερ Λιγκ – Μπουτσικάρης: Ο χαιρετισμός Μπουτσικάρη

Ο χαιρετισμός Μπουτσικάρη: “Αξιότιμοι προσκεκλημένοι, αγαπητοί φίλοι του ποδοσφαίρου. Σας καλωσορίζω στην ηλεκτρονική κλήρωση του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020 – 2021. Στην κλήρωση θα χρησιμοποιηθεί εξειδικευμένο πρόγραμμα ηλεκτρονικού υπολογιστή. Tο οποίο λαμβάνει υπόψη του όλες εκείνες τις παραμέτρους που θα διαμορφώσουν το καλύτερο δυνατό πρόγραμμα για τις ομάδες. Διατηρώντας φυσικά το στοιχείο της Τύχης. Δε θέλω να μακρηγορήσω και θα τονίσω απλώς ότι το Ποδόσφαιρο, ιδίως σε αυτές τις πρωτοφανείς συνθήκες που βιώνει όλη η κοινωνία, αποτελεί μια ευχάριστη διέξοδο για όλους τους φιλάθλους. Επόμενο βήμα την επιστροφή τους στα γήπεδα”…

…”Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλους όσοι, ο καθένας από τη θέση ευθύνης του, συντέλεσαν ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που προέκυψαν. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω την Interwetten, Χρυσό Χορηγό του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, για τη χορηγία της Κλήρωσης σήμερα. Εύχομαι σε όλους μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με λιγότερα προβλήματα. Περισσότερο ποδόσφαιρο και πάνω απ’ όλα υγεία για όλους”!

Δείτε ακόμη:

Κάτι σαν… τελικός Euro στην πρεμιέρα του Nations League!
Κάνει ταμείο ένα εκατ. ευρώ από τον Οικονόμου η ΑΕΚ!
Απόσχιση από την ΕΠΟ ζητάει από τη Λίγκα ο Ολυμπιακός!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις