Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ – μεταγραφές: “Δανός” ο Οικονόμου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ – μεταγραφές: “Δανός” ο Οικονόμου

ΑΕΚ - μεταγραφές: Τα τυπικά για να κλείσει στην Κοπεγχάγη ο κεντρικός μπακ της Ένωσης - Τα βρήκαν οι ομάδες, μένει η συμφωνία του παίκτη

ΑΕΚμεταγραφές: Μόνο τα τυπικά μένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μάριου Οικονόμου στην Κοπεγχάγη. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ έφτασε στην Δανία σήμερα το πρωί. Uα περάσει από τα ιατρικά τεστ και uα υπογράψει συμβόλαιο με τους Δανούς. Θυμίζουμε, η “ένωση” τα έχει βρει σε όλα με την Κοπεγχάγη και μένουν μόνο τα τυπικά για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Η ΑΕΚ με αυτή την συμφωνία θα βάλει στα ταμεία της σίγουρα 700.000 ευρώ. Ωστόσο, μαζί με τα μπόνους το ποσό αναμένεται να φτάσει το 1.000.000 ευρώ. Έτσι, οι “κιτρινόμαυροι” κάλυψαν το ποσό, που, δαπάνησαν  για την αγορά του (700 χιλ.) και θα έχουν και κέρδος. Ο Οικονόμου ήρθε στην Ελλάδα για την ΑΕΚ στα τέλη του 2018 και μαζί της έχει καταγράψει 64 συμμετοχές και έχει σκοράρει 4 φορές, σε δύο χρόνια.

ΑΕΚ – μεταγραφές: Η υπόλοιπη καριέρα του

Εκτός της ΑΕΚ, ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός έχει αγωνιστεί σε Κάλιαρι (1 εμφαν.), Μπολόνια (74 εμφαν., 4 γκολ, 1 ασσίστ), Σπαλ (6 εμφαν.) και Μπάρι (3 εμφαν.). Ενώ, την καριέρα του έχει ξεκινήσει στον ΠΑΣ Γιάννινα (23 εμφαν.). Επίσης, ο Μάριος Οικονόμου έχει αγωνιστεί και με την Εθνική μας ομάδα. Κλήθηκε πρώτη φορά από τον Μίκαελ Σκίμπε το 2016 και έχει αγωνιστεί 6 φορές φορώντας το εθνόσημο. Έτσι, ο Έλληνας στόπερ ετοιμάζεται για το νέο βήμα στην καριέρα του με την φανέλα της Κοπεγχάγης.

Δείτε ακόμη:

Το τρίτο ευρωκύπελλο ονειρεύεται για την ΑΕΚ ο Μάκης Αγγελόπουλος
Με πρόταση ΟΦΗ κρατιέται η πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 12/9
Επίσημα το F8 του μπασκετικού Τσάμπιονς Λιγκ στην Αθήνα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις