Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ποδόσφαιρο – Nations League: Τετράστερη χωρίς CR7
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποδόσφαιρο – Nations League: Τετράστερη χωρίς CR7

Ποδόσφαιρο - Nations League: H Πορτογαλία του Σάντος διέλυσε 4-1 τη φιναλίστ του μουντιάλ Κροατία - Μαρς στη Δανία 0-2 το Βέλγιο

ΠοδόσφαιροNations League: Πορτογαλία για….. φίλημα. Οι Ίβηρες διέσυραν τους Κροάτες με 4-1. Με το αποτέλεσμα αυτό πήραν κεφάλι στον όμιλο τους, έστω και με διαφορά τερμάτων. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι. Έπαιξαν επιθετικό ποδόσφαιρο και κυνήγησαν ένα γκολ. Το πέτυχαν με τον Κανσέλο στο 41’. Στο β μέρος, οι Πορτογάλοι μπήκαν με πατημένο γκάζι και έκαναν το παιχνίδι έναν μονόλογο. Ο Ζότα διπλασίασε την διαφορά των τερμάτων στο 58’. Δεν σταμάτησαν όμως εκεί, αφού, πάλεψαν και για τρίτο γκολ. Ο Ζοάο Φέλιξ στο 70’ πέτυχε το παρθενικό του γκολ με την Εθνική και έκανε το 3-0. Το μόνο, που, πέτυχαν οι Κροάτες, ήταν να μειώσουν σε 3-1 με τον Πέτκοβιτς, στο 91’. Οι γηπεδούχοι είχαν απάντηση και σε αυτό, κάνοντας το 4-1 με τον Σίλβα 4 λεπτά αργότερα. Έτσι, οι Πορτογάλοι έδειξαν, τι μπορούν να πετύχουν και χωρίς να αγωνίζεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Οι Δανοί ηττήθηκαν με 0-2 από τους Βέλγους, που, καθάρισαν το παιχνίδι με συνοπτικές διαδικασίες. Με το αποτέλεσμα αυτό, ανέβηκαν στην 1η θέση του ομίλου με διαφορά γκολ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους, να ανοίγουν το σκορ με το καλημέρα σας. Ο Ντεζαζέρ στο 9’ έκανε το 0-1, δίνοντας το προβάδισμα στην χώρα του. Οι Δανοί πίεσαν και προσπάθησαν να αντιδράσουν, χωρίς επιτυχία ωστόσο. Στο β μέρος, το παιχνίδι συνέχισε να είναι αμφίρροπο με τις δύο ομάδες, να προσπαθούν να ελέγξουν τον ρυθμό του αγώνα. Οι Βέλγοι ήταν πιο «αποφασισμένοι» και πέτυχαν και 2ο γκολ. Στο 76’ ο Μέρτενς διπλασίασε την διαφορά των τερμάτων, σφραγίζοντας την νίκη για τους φιλοξενούμενους.  Στην συνέχεια δεν κατάφερε να αλλάξει κάτι και το Βέλγιο πήρε μια επαγγελματική νίκη.

Ποδόσφαιρο – Nations League: Τα άλλα αποτελέσματα

Ποδόσφαιρο – Nations League: Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, η Ισλανδία ηττήθηκε με 0-1 από την Αγγλία (Στέρλινγκ 91’ (πεν)). Η Σουηδία ηττήθηκε με το ίδιο σκορ από την Γαλλία (Μπαπέ 41’). Η Βόρεια Μακεδονία επικράτησε με 2-1 της Αρμενίας (Αλιόσκι 4’ (πεν), Νεστορόφσκι 38’ (πεν) – Μπαρσεγκιάν 90’ (πεν)). Το Αζερμπαϊτζάν ηττήθηκε με 1-2 από το Λουξεμβούργο (Σεϊντάεφ 43’ – Κρίβοτσιουκ  48’ (αυτγκ), Ροντρίγκεζ 72’ (πεν)). Το Γιβραλτάρ νίκησε με 1-0 τον Άγιο Μαρίνο (Τορίγια 42’). Η Κύπρος ηττήθηκε με 0-2 από το Μαυροβούνιο (Γιόβετιτς 60’,73’)  και η Γεωργία επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 κόντρα στην Εσθονία (Κατσαράβα 32’).

Δείτε ακόμη:

Κάτι σαν… τελικός Euro στην πρεμιέρα του Nations League!
Κάνει ταμείο ένα εκατ. ευρώ από τον Οικονόμου η ΑΕΚ!
Απόσχιση από την ΕΠΟ ζητάει από τη Λίγκα ο Ολυμπιακός!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις