Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ – Γήπεδο: Σε διαβούλευση η μελέτη!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ – Γήπεδο: Σε διαβούλευση η μελέτη!

ΠΑΟΚ - Γήπεδο: “Εντός χρονοδιαγράμματος και γνωμοδοτείται από τους φορείς θετικά η μελέτη μας” λέει ο υπεύθυνος του πρότζεκτ, Τάκης Δούμας

ΠΑΟΚΓήπεδο: Για όλες τις εξελίξεις γύρω από το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ μίλησε ο Τάκης Δούμας. Ο άνθρωπος που έχει αναλάβει ολικά την ανάπλαση της Νέας Τούμπας, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και τοποθετήθηκε για τις θετικές εξελίξεις γύρω από την γνωμοδότησης της Περιφέρειας. Η απόφαση αυτή είναι πολύ σημαντική για να προχωρήσει το νέο γήπεδο του “δικεφάλου”. Όπως δήλωσε ο κ. Δούμας θα υπάρξουν αρκετές εξελίξεις μέσα στον Σεπτέμβριο και αναμένεται και ο Δήμος Θεσσαλονίκης να μελετήσει το σχέδιο για την απαραίτητη γνωμοδότηση. Έτσι, αναμένουμε εξελίξεις εντός των επόμενων ημερών.

“Γνωμοδότησε θετικά η Περιφέρεια. Η μελέτη στάλθηκε σε διαβούλευση. Γνωμοδότησε θετικά στο σύνολο της μελέτης απ’ όσο αντιλαμβάνομαι και από τις πληροφορίες. Μέσα στον μήνα που ξεκινά, θεωρούμε πως θα υπάρξει πολύ σημαντική εξέλιξη. Μετά από αυτό θα συνεδριάσει στις 10 του μήνα, νομίζω και το μεταφέρω με επιφύλαξη, το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Θεσσαλονίκης για αντίστοιχη διαδικασία γνωμοδότησης της στρατηγικής μελέτης” είπε σχετικά ο κ. Δουμας (φωτό).

ΠΑΟΚ – Γήπεδο: Εντός χρόνων

Οσον αφορά στους χρόνους; Ο Τάκης Δούμας πρόσθεσε: “Θα περάσει συμβούλιο μητροπολιτικής μελέτης για να οδηγηθεί έπειτα στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Είμαστε εντός χρονοδιαγράμματος και τρέχουμε περισσότερο, ίσως το παραβιάσουμε θετικά και νωρίτερα το χρονοδιάγραμμα. Μπορεί να δούμε το Προεδρικό Διάταγμα στο τέλος της χρονιάς. Πιο νωρίς ίσως και από το τέλος του 2021. Η διαδικασία δείχνει τη διαφάνεια που έχουν τα πράγματα. Γίνεται πρόταση από πλευράς ΠΑΟΚ που γνωστοποιείται σ’ οποιονδήποτε θέλει να πει το θετικό ή το αρνητικό του. Ως τώρα έχουμε μόνο θετικά σχόλια”.

Δείτε ακόμη:

Το τρίτο ευρωκύπελλο ονειρεύεται για την ΑΕΚ ο Μάκης Αγγελόπουλος
Με πρόταση ΟΦΗ κρατιέται η πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 12/9
Επίσημα το F8 του μπασκετικού Τσάμπιονς Λιγκ στην Αθήνα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις