Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Σάλμα Χάγιεκ Πάρος: Η ηθοποιός απολαμβάνει τον ελληνικό ήλιο
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σάλμα Χάγιεκ Πάρος: Η ηθοποιός απολαμβάνει τον ελληνικό ήλιο

Την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα την Πάρο επέλεξαν για τις διακοπές τους η Σάλμα Χάγιεκ και ο σύζυγός της, Φρανσουά Ανρί Πινό, ο Γάλλος μεγιστάνας του οίκου LVMH.

Σάλμα Χάγιεκ Πάρος: Τις διακοπές της στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Πάρο συνεχίζει η Σάλμα Χάγιεκ. Η διάσημη ηθοποιός δεν χορταίνει τον ευεργετικό ήλιο και τις ελληνικές θάλασσες.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που αναρτά στο instagram η σύζυγος του Γάλλου δισεκατομμυριούχου Φρανσουά Ανρί Πίνο ήλιος και θάλασσα είναι τα «συστατικά» που επιλέγει για τα καρέ με τα οποία ενημερώνει τους followers της.

Σάλμα Χάγιεκ Πάρος: Έρωτας στα χρόνια του κορωνοϊού

Παρότι βρίσκονται σε εξωτερικό χώρο, η Σάλμα Χάγιεκ και ο Ανρί Πινό φορούν προστατευτικές μάσκες, λόγω των έκτακτων μέτρων για την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Στη φωτογραφία που ανάρτησε, η Σάλμα Χάγιεκ δίνει ένα φιλί στο μάγουλο του συντρόφου της και γράφει στη λεζάντα: «Έρωτας στα χρόνια του κορωνοϊού».

Λίγο αργότερα, η ηθοποιός ανάρτησε μια φωτογραφία δύο παιδιών που έπαιζαν μουσική στα σοκάκια της Πάρου. Μουσικοί του δρόμου στην Ελλάδα ήταν το hashtag με το οποίο συνόδευσε τη φωτογραφία της αυτή.

Το ζευγάρι έχει επισκεφτεί και στο παρελθόν την Ελλάδα, επιλέγοντας πριν από μερικά χρόνια την πιο ήσυχη Σύμη για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Δείτε ακόμη

Πέθανε ο κιθαρίστας των Red Hot Chilli Peppers
Λόρι Λάφλιν: Φυλάκιση 5 μηνών στο σύζυγό της για το σκάνδαλο με την κόρη τους
Επιτέλους! Το πρώτο τρέιλερ του Batman κυκλοφόρησε και είναι απλά φανταστικό
Η πρώτη, πολύ συγκινητική εμφάνιση του Τζον Τραβόλτα – Μετά τον θάνατο της Πρέστον

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις