Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Τζον Τραβόλτα – σύζυγος: Η πρώτη εμφάνιση μετά τον θάνατο της Κέλι Πρέστον
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζον Τραβόλτα – σύζυγος: Η πρώτη εμφάνιση μετά τον θάνατο της Κέλι Πρέστον

Τζον Τραβόλτα - σύζυγος: Τόσο ο Τζον Τραβόλτα όσο και η κόρη του είχαν αναρτήσει αφιερώματα στην Κέλι Πρέστον.

Τζον Τραβόλτα – σύζυγος: Φόρο τιμής στην σύζυγό του που πέθανε από καρκίνο, απέτισε ο Τζον Τραβόλτα, χορεύοντας μαζί με την κόρη του. Πάνω από ένα μήνα μετά τον θάνατο της ηθοποιού Κέλι Πρέστον, μετά από διετή μάχη με τον καρκίνο του μαστού, ο Τζον Τραβόλτα και η 20χρονη κόρη τους, μοιράστηκαν έναν ιδιαίτερο χορό στην μνήμη της. «Η κόρη μου Έλλα και εγώ χορεύουμε στην μνήμη της μαμάς» σημείωσε στο συγκινητικό βίντεο, προσθέτοντας πως το να «χορεύει μαζί μου» ήταν ένα «από τα αγαπημένα πράγματα της Κέλι». Στο σύντομο βίντεο, ο 66χρονος ηθοποιός στριφογυρίζει την κόρη του γύρω από την πίστα καθώς ακούγεται μουσική στο πιάνο. Αυτή είναι η πρώτη ανάρτηση που μοιράστηκε ο Τζον Τραβόλτα, εδώ και πάνω από έναν μήνα.

Τόσο ο Τζον Τραβόλτα όσο και η κόρη του είχαν αναρτήσει αφιερώματα στην Κέλι Πρέστον. «Με πολύ βαριά καρδιά σας ενημερώνω ότι η όμορφη σύζυγός μου, Κέλι, έχασε την διετή μάχη με τον καρκίνο του μαστού. Έδωσε μια θαρραλέα μάχη με την αγάπη και την υποστήριξή μας» είχε γράψει ο ηθοποιός ανακοινώνοντας τον θάνατό της.

Η ανακοίνωση του θανάτου της συζύγου του

«Η οικογένειά μου κι εγώ θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες στους γιατρούς και τις νοσοκόμες στο MD Anderson Cancer Center, αλλά και τα ιατρικά κέντρα που μας βοήθησαν, καθώς και τους πολλούς φίλους και τους αγαπημένους της που ήταν στο πλάι της» είχε γράψει.

Στην δική της ανάρτηση, η κόρη τους, Έλλα επαίνεσε την μητέρα της ως «θαρραλέα, δυνατή, όμορφη και στοργική». «Όποιος ήταν τυχερός για να σε γνωρίσει ή να βρέθηκε ποτέ δίπλα σου, θα συμφωνήσει ότι έχεις μια λάμψη και ένα φως που δεν σταματούσε ποτέ να λάμπει και που έκανε τους πάντες γύρω σου να νιώθουν αμέσως χαρούμενοι. Σ’ ευχαριστώ που ήσουν για πάντα δίπλα μου. Σ’ ευχαριστώ για την αγάπη σου. Σ’ ευχαριστώ για την βοήθεια και σ’ ευχαριστώ που έκανες αυτό τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος. Έκανες τη ζωή τόσο όμορφη και ξέρω ότι θα συνεχίσεις να το κάνεις. Σ’ αγαπώ τόσο πολύ μαμά«» έγραψε η κόρη της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις