Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Batman 2021 – Ρόμπερτ Πάτινσον: Το τρέιλερ κυκλοφόρησε και είναι… άκρως σκοτεινό
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Batman 2021 – Ρόμπερτ Πάτινσον: Το τρέιλερ κυκλοφόρησε και είναι… άκρως σκοτεινό

Batman 2021 - Ρόμπερτ Πάτινσον: Ο σκηνοθέτης του The Batman, Matt Reeves και ο πρωταγωνιστής Robert Pattinson έδωσαν στους fans του ήρωα την πρώτη τους εκτεταμένη ματιά στην νέα ταινία του 2021.

Batman 2021 – Ρόμπερτ Πάτινσον: Στη δημοσιότητα το πρώτο teaser της επικείμενης νέας ταινίας Batman, με έναν τέταρτο πρωταγωνιστή πίσω από τη μάσκα του σκοτεινού ιππότη. Είναι γνωστό εδώ και μήνες πως ο νέος Μπρους Γουέιν, ο Αμερικανός κροίσος της Γκόθαμ που ντύνεται Batman για να καταδιώξει το έγκλημα, θα είναι ο Ρόμπερτ Πάτινσον. Σε ένα σκοτεινό τρέιλερ, ο υπερήρωας βρίσκεται αντιμέτωπος με μια σειρά από ειδεχθή εγκλήματα, στα οποία ο θύτης φροντίζει να αφήνει πάντα ένα σημείωμα με αποδέκτη τον Batman. Το τρέιλερ παρουσιάστηκε σε μια διαδικτυακή εκδήλωση της DC, της εταιρείας κόμικ όπου ανήκει ο Batman με τον σεναριογράφο και σκηνοθέτη της νέας ταινίας, Ματ Ριβς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για όσα αναμένεται να δούμε στο φιλμ.

Ο γρίφος, που προφανώς κρύβεται πίσω από τα εγκλήματα με τα μηνύματα προς τον Batman, δεν είναι ο μόνος «κακός» στην ταινία, όπου θα δούμε τη Ζόι Κράβιτς στον ρόλο της Κατγούμαν, αλλά και τον Κόλιν Φάρελ να ερμηνεύει τον θρυλικό Πιγκουίνο, όπου διέπρεψε πριν από περισσότερα από 25 χρόνια ο Ντάνι Ντεβίτο. Σύμφωνα με τον σεναριογράφο, η ταινία Batman θα συναντήσει τον σκοτεινό ιππότη δύο χρόνια αφότου έχει φορέσει τη στολή και θα ξεδιπλώσει μια ιστορία διαφθοράς που φτάνει ως την αχανή αυλή της έπαυλης της οικογένειας Γουέιν. Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν εκ νέου μέσα στο Σεπτέμβριο, καθώς είχαν αναβληθεί εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Η ταινία Batman άλλωστε αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Οκτώβριο του επόμενου χρόνου, με τρεις μήνες καθυστέρηση.

Batman 2021: Δείτε το τρέιλερ

Το ατμοσφαιρικό trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας, με «φόντο» το τραγούδι «Something in the Way» των Nirvana, περιλαμβάνει ό,τι θέλαμε να δούμε: μυστήριο, τη νέα στολή του Batman, την Catwoman της Zoë Kravitz, και τη σκοτεινή πόλη Gotham, σε όλη της τη noir αίγλη.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις