Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Λαμία σουγιάδες: Χειροπέδες στους ανήλικους που προκαλούσαν φθορές στα αυτοκίνητα
ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία σουγιάδες: Χειροπέδες στους ανήλικους που προκαλούσαν φθορές στα αυτοκίνητα

Λαμία σουγιάδες: Τρεις μπόμπιρες, δύο από Αλβανία και ένας από Βουλγαρία ήταν αυτοί που εξορμούσαν τις τελευταίες νύχτες στην Λαμία και έσκιζαν τα λάστιχα των αυτοκινήτων.

Λαμία σουγιάδες: Τρεις… μπόμπιρες με σουγιάδες στα χέρια (!) ήταν αυτοί, που έφερναν τις τελευταίες ημέρες σε απόγνωση ιδιοκτήτες οχημάτων στη Λαμία, καθώς αντίκριζαν τα ελαστικά των αυτοκινήτων τους κομματιασμένα… Μετά τις καταγγελίες που έφθαναν στην Αστυνομία η μία μετά την άλλη από οδηγούς αυτοκινήτων, που πέραν των άλλων-οικονομική ζημία- ανησυχούσαν και για τα κίνητρα αυτών των ενεργειών, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, οργάνωσαν επιχειρήσεις με τη συνεργασία και της Άμεσης Δράσης, περιμένοντας το επόμενο χτύπημα. Εν τέλει, οι τρεις δράστες, ήταν παιδιά, ηλικίας και τα τρία 12 χρόνων.

Τα δύο οικογενειών από την Αλβανία και το τρίτο οικογένειας από τη Βουλγαρία. Ένας από τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτου του οποίου κατέστρεψαν τα λάστιχα, είδε τους ανήλικους κοντά στο αυτοκίνητο, τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και με βάση τις περιγραφές οι αστυνομικοί περιπολικών κατάφεραν να τους συλλάβουν και να τους πάρουν από τα χέρια τους τρεις αναδιπλούμενους σουγιάδες. Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ,  εξιχνιάσθηκαν άμεσα δέκα 10 συνολικά περιπτώσεις φθορών σε ελαστικά σταθμευμένων Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων, οι οποίες διαπράχθηκαν από βραδινές ώρες της 16, έως πρωινές ώρες της 19 Αυγούστου 2020, σε περιοχές της Λαμίας.

Χρήση αιχμηρών αντικειμένων

Στο πλαίσιο της έρευνας,  αναφέρει η Αστυνομία, προέκυψε ότι τις ανωτέρω φθορές, με τη χρήση αιχμηρών αντικειμένων, είχαν προκαλέσει τρεις  ανήλικοι αλλοδαποί, οι οποίοι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν   στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης. Κατά τη σύλληψή τους, βρέθηκαν στη κατοχή τους και κατασχέθηκαν τρεις αναδιπλούμενοι σουγιάδες.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, κατά συναυτουργία, και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Επιπλέον, τονίζεται στην ανακοίνωση,  συνελήφθησαν τρεις  αλλοδαποί (γονείς των ανήλικων), για παραμέληση της εποπτείας τους, ενώ διαπιστώθηκε επίσης ότι ένας εκ των ανηλίκων, καθώς και ο γονέας του, στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής τους στη χώρα μας.

Δείτε ακόμη

Πάνω από 50.000 έλεγχοι καθημερινά στην χώρα μας για τον κορονοϊό
Terra incognita: Ολόκληρο οπλοστάσιο στο κτίριο της Ολύμπου
Μορφή “πανδημίας” παίρνουν οι τηλεφωνικές απάτες – Οι συμβουλές της ΕΛΑΣ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις