Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βάσω Λασκαράκη ίνστα: Διακοπές στους Παξούς η ηθοποιός
LIFESTYLE

Βάσω Λασκαράκη ίνστα: Διακοπές στους Παξούς η ηθοποιός

Βάσω Λασκαράκη ίνστα: Το ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, έκανε ένα διάλειμμα από την Κρήτη και βρέθηκε στους Παξούς για ολιγοήμερες διακοπές.

Βάσω Λασκαράκη ίνστα: Στο Ιόνιο βρίσκεται αυτό το διάστημα η Βάσω Λασκαράκη μαζί με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο που ζουν τον έρωτά τους με φόντο τα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου. Το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz που περνά φέτος το καλοκαίρι στην Κρήτη, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του γνωστού σεφ, έκανε ένα διάλειμμα και βρέθηκε στους Παξούς για ολιγοήμερες διακοπές. Η ηθοποιός μαζί με την κόρη της  Εύα, έφυγαν για την όμορφη Κρήτη, αμέσως μετά το lockdown. Εκεί, ο Λευτέρης Σουλτάτος μαζί με τον αδελφό του Μανώλη ανέλαβαν την κουζίνα από ένα πολυτελές ξενοδοχείο στο νησί. Φυσικά, η Βάσω Λασκαράκη με την μικρή Εύα, δεν σταμάτησε να απολαμβάνει όλο αυτό το διάστημα τις βουτιές στα γαλανά νερά του νησιού και τις βόλτες πλάι στο κύμα. Ωστόσο, τώρα ήρθε η ώρα και για μια ρομαντική απόδραση με τον αγαπημένο της.

Το ζευγάρι ετοίμασε τις βαλίτσες του και βρέθηκε στους Παξούς. Οι δυο τους ταξίδεψαν με σκάφος και στους Αντίπαξους προκείμενου να απολαύσουν την απίστευτη παραλία στο Βουτούμι. Η γνωστή ηθοποιός, ως λάτρης των social media δεν σταμάτησε να ανεβάζει στο instagram φωτογραφίες και video από τις βουτιές από τα καταγάλανα νερά στους Αντίπαξους, αλλά και αγαπημένα στιγμιότυπα από το φετινό καλοκαίρι.

  

Δείτε ακόμη

Στην Επίδαυρο με μάσκες Αθερίδης και Καρύδη (pics)
Βόλτα με σκάφος στις Σπέτσες για Σωτηροπούλου – Μαραβέγια (pics)
Διακοπές με τις μάσκες τους Στεφανίδου – Χατζηνιολάου (pics & vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις