Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τόνια Σωτηροπούλου ίνστα: Βόλτα με σκάφος για το ερωτευμένο ζευγάρι
LIFESTYLE

Τόνια Σωτηροπούλου ίνστα: Βόλτα με σκάφος για το ερωτευμένο ζευγάρι

Τόνια Σωτηροπούλου ίνστα: Το ερωτευμένο ζευγάρι, αφού παρακολούθησε την παράσταση «Λυσιστράτη» στην Επίδαυρο, επισκέφτηκε το νησί του Αργοσαρωνικού, προκειμένου να κάνει τις βόλτες του με το σκάφος και να γεμίσει τις μπαταρίες του.

Τόνια Σωτηροπούλου ίνστα: Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας άφησαν την Αθήνα και ταξίδεψαν στις όμορφες Σπέτσες. Το ερωτευμένο ζευγάρι, αφού παρακολούθησε την παράσταση «Λυσιστράτη» στην Επίδαυρο, επισκέφτηκε το νησί του Αργοσαρωνικού μαζί με την παρέα του. Οι δυο τους λατρεύουν το καλοκαίρι και έτσι μετά τις αποδράσεις τους στην Ύδρα, θέλησαν να επισκεφτούν και έναν διαφορετικό προορισμό. Η παρέα πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του ταξιδιού της πάνω σ΄ένα σκάφος, μιας και δεν σταμάτησε να γυρίζει τις παραλίες των Σπετσών και να κάνει τις βουτιές του. Η Τόνια Σωτηροπούλου, ως λάτρης των social media και πιο συγκεκριμένα του Instagram, δεν σταμάτησε να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της φωτογραφίες από το ταξίδι.

Από κει και πέρα να αναφέρουμε ότι την προηγούμενη Τρίτη ο τραγουδιστής έδωσε συναυλία στο Άλσος και εννοείται πως η αγαπημένη του ήταν εκεί για να τον καμαρώσει. Η ηθοποιός διασκέδασε με τις επιτυχίες του καλού της και του χάρισε το πιο θερμό χειροκρότημά της. Όπως ήταν αναμενόμενο, η παρουσία της στον χώρο δεν πέρασε απαρατήρητη, αφού ήταν εντυπωσιακή για ακόμη μια φορά. Μάλιστα, η Τόνια Σωτηροπούλου χάρισε το πιο λαμπρό της χαμόγελο στους φωτογράφους που ήταν εκεί, αλλά δεν παρέλειψε να φωτογραφεί και με τον Κωστή Μαραβέγια.

   

Δείτε ακόμη

Διακοπές με τις μάσκες τους Στεφανίδου – Χατζηνιολάου (pics & vid)
Τα “γαλλικά” του Σνικ για αυτούς που σαμποτάρουν το νέο του τραγούδι (vid)
Οι ξέγνοιαστες διακοπές της Δέσποινας Βανδή (pics)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις