Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σνικ ξέσπασμα: Έξαλλος ο γνωστός ραπερ
LIFESTYLE

Σνικ ξέσπασμα: Έξαλλος ο γνωστός ραπερ

Σνικ ξέσπασμα: Ο γνωστός ράπερ εξοργίστηκε, καθώς το νέο του τραγούδι με τον Light και τον Mad Clip δεν έχει πάρει τα views που περίμενε στο Youtube, ενώ δεν έχει μπει ούτε στις τάσεις.

Σνικ ξέσπασμα: Ο Snik κυκλοφόρησε νέο τραγούδι, ωστόσο, φαίνεται πως κάποιοι τον έχουν βάλει στο μάτι και σαμποτάρουν τη νέα του αυτή δουλειά. Αυτό ισχυρίστηκε ο ίδιος, με ένα άγριο ξέσπασμα που έκανε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. «Το τραγούδι δεν έχει μπει καν στα trend, δεν βγαίνει προτεινόμενο πουθενά. Έχει φάει ban για κάποιο άγνωστο λόγο. Κανονικά θα έπρεπε να έχει πάνω από ένα εκατομμύριο σήμερα. Αυτό που θέλω να πω είναι το πόσο πουτ…ες είναι μερικοί από κάποιες εταιρείες που οι καλλιτέχνες πάνε άπατοι και θα συνεχίζουν να πηγαίνουν άπατοι και χαίρομαι πάρα πολύ που τους έχω στείλει στον… ΟΑΕΔ όλους αυτούς», είπε μεταξύ άλλων ο Snik.

«Σε κανέναν δεν έκανε εντύπωση η φρασεολογία που χρησιμοποιήθηκε; Μόνο εγώ είμαι η οπισθοδρομική και λίγο σοκαρίστηκα με όλο αυτό; Εγώ θα ήθελα να τον ακούω να μιλάει πιο κόσμια», είπε η Ναταλί Κάκκαβα. Από κει και πέρα να υπενθυμίσουμε ότι ο ραπερ είναι ζευγάρι με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Ο Σνικ είναι full in love με το όμορφο μοντέλο και δεν σταματά να κάνει δώρα στην αγαπημένη του. Εκτός από διάφορα ρούχα και αξεσουάρ, ο «top boy» θέλησε να χαρίσει στο μοντέλο κάτι πιο ξεχωριστό! Συγκεκριμένα, μόλις η Ηλιάνα επέστρεψε στο σπίτι τους από τις διακοπές της βρήκε ένα πανέμορφο… κουταβάκι!

  

Δείτε ακόμη

Οι ξέγνοιαστες διακοπές της Δέσποινας Βανδή (pics)
Η τρυφερή φωτογραφία της Μπαλατσινού με την κόρη της Αλεξάνδα (pic)
Η λαμπερή εμφάνιση της Μπόμπα στην Λαμία (pics & vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις