Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αθερίδης – Καρύδη Επίδαυρος: Στο θέατρο με μάσκες το ερωτευμένο ζευγάρι
LIFESTYLE

Αθερίδης – Καρύδη Επίδαυρος: Στο θέατρο με μάσκες το ερωτευμένο ζευγάρι

Αθερίδης - Καρύδη Επίδαυρος: Το παρών στο Αρχαίο θέατρο Επιδαύρου έδωσαν οι Θοδωρής Αθερίδης και Σμαράγδα Καρύδη, προκειμένου να παρακολουθήσουν την κωμωδία «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη με πρωταγωνίστρια τη Βίκυ Σταυροπούλου και σκηνοθέτη τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο.

Αθερίδης – Καρύδη Επίδαυρος: Τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των θεατών από τον κορονοϊό και την αποφυγή του συνωστισμού, το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου υποδέχεται και αυτό το καλοκαίρι το κοινό ακολουθώντας μια ειδική εκδοχή βασισμένη στις νέες συνθήκες. Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ανέβηκε η αρχαία κωμωδία «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη με πρωταγωνίστρια τη Βίκυ Σταυροπούλου και σκηνοθέτη τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο. Κατά τη διάρκεια των τριών ημερών που πραγματοποιήθηκε η παράσταση, πολλοί ήταν εκείνοι που βρέθηκε στο αρχαίο θέατρο μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού προκειμένου στηρίξουν τους πρωταγωνιστές και φυσικά να παρακολουθήσουν το εξαιρετικό έργο.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που έδωσαν το παρών ήταν η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης. Το αγαπημένο ζευγάρι, εκτός του ότι έχει στενή σχέση με τον σκηνοθέτη της παράστασης, λατρεύει τα αρχαία έργα και έτσι δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη βραδιά. Οι δυο τους έφτασαν στον ιστορικό χώρο φορώντας μάσκες προστασίας και πόζαραν ευδιάθετοι με τους πρωταγωνιστές και όχι μόνο. Από κει και πέρα να αναφέρουμε ότι στην παράσταση παρευρέθηκαν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, η Μαρίζα Ρίζου, ο Φοίβος Δεληβοριάς και ο Αντίνοος Αλμπάνης, όπου ήταν μερικοί από τους celebrities που παρακολούθησαν τη δεύτερη παράσταση της αριστοφανικής κωμωδίας, πάντα σε σκηνοθεσία Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου.

 

Δείτε ακόμη

Βόλτα με σκάφος στις Σπέτσες για Σωτηροπούλου – Μαραβέγια (pics)
Διακοπές με τις μάσκες τους Στεφανίδου – Χατζηνιολάου (pics & vid)
Τα “γαλλικά” του Σνικ για αυτούς που σαμποτάρουν το νέο του τραγούδι (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις