Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τάσος Ξιαρχό ίνσταγκραμ: Ποζάρει γυμνός στην παραλία
LIFESTYLE

Τάσος Ξιαρχό ίνσταγκραμ: Ποζάρει γυμνός στην παραλία

Τάσος Ξιαρχό ίνσταγκραμ: Στις μαγευτικές παραλίες της δυτικής Πελοποννήσου βρέθηκε πρόσφατα ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια γυμνή του, φωτογραφία με φόντο το ηλιοβασίλεμα.

Τάσος Ξιαρχό ίνσταγκραμ: Ο Τάσος Ξιαρχό πέρασε ένα τετραήμερο στις μαγευτικές παραλίες της δυτικής Πελοποννήσου και ως λάτρης των social media και πιο συγκεκριμένα του Instagram δεν σταμάτησε να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους, στιγμές από την καθημερινότητά του. Ο χορογράφος, που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στο J2US, δημοσίευσε στο προφίλ του μια φωτογραφία που έβγαλε ολόγυμνος, καθισμένος στην αμμουδιά, την ώρα που απολάμβανε το ηλιοβασίλεμα.

Στη λεζάντα που την συνόδευε, μάλιστα, αποκάλυψε πώς οι διακοπές αυτές θα του μείνουν αξέχαστες, όχι μόνο γιατί πέρασε υπέροχες στιγμές, αλλά και γιατί κόλλησε μικρόβια εξαιτίας της απόφασής του να φωτογραφηθεί χωρίς μαγιό στην ακροθαλασσιά. «Κάπως έτσι καθισμένος στην άμμο κόλλησα τα μικρόβια. Παρόλα αυτά, μπορώ να πω, πως ήταν ένα από τα ωραιότερα 4ημερα της ζωής μου. Χωρίς ακριβά ξενοδοχεία, χωρίς πολυτέλειες και λούσα. Απλά και όμορφα με καλή παρέα…», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Δείτε ακόμη

Ιωάννα Τούνη & Βρισηίδα Ανδριώτου: Καλύτερα οι δυο τους (vid)
Οι χλιδάτες διακοπές του Βλάχου και της Τριανταφυλλίδου στους Παξούς (pics)
Οι ατελείωτες διακοπές της Κωνσταντίνας εκνευρίζουν το Instagram

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις