Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σπυροπούλου Μύκονος: Οι ατελείωτες διακοπές και τα σχόλια
LIFESTYLE

Σπυροπούλου Μύκονος: Οι ατελείωτες διακοπές και τα σχόλια

Σπυροπούλου Μύκονος: Η παρουσιάστρια ξεκουράζεται και απολαμβάνει ξέγνοιαστες και ανέμελες στιγμές στο νησί μαζί με αγαπημένα της πρόσωπα.

Σπυροπούλου Μύκονος: Ατελείωτες είναι οι διακοπές της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στη Μύκονο, όπως ατελείωτες είναι και οι φωτογραφίες και τα στόρι που ανεβάζει στον λογαριασμό της στο Instagram. Η παρουσιάστρια περνά χαλαρές και ευχάριστες στιγμές στο νησί των ανέμων, σε ένα από τα πιο γνωστά και ακριβά ξενοδοχεία, που προτιμούν πολλοί Έλληνες και ξένοι σελέμπριτις.  Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναρτά συνεχώς, προκαλώντας πολλές φορές εκνευρισμό στους followers της, οι οποίοι δεν διστάζουν να την κατακρίνουν για τον τρόπο ζωής της.

“Εδώ ο κόσμος καίγεται, πάμε για πόλεμο και μας δείχνει την χλιδατη της ζωή”, “Ηθελα να ηξερα που τα βρισκεις τα λεφτα…”, “Ας κάνουμε όλοι μία προσευχή για το δύσκολο καλοκαίρι της Queen Ντίνα”, “Συγνώμη ρε παιδιά νομίζετε ότι όλα αυτά τα έξοδα είναι από το πορτοφόλι της… Τέτοιες διακοπές κάνουμε όλοι μας… Λέω εγώ τώρα…”, “Εδώ ο κόσμος καίγεται κ ο γκιώνης πλένεται…..βρε καημένη σεβασμός καθόλου για τίποτα…. άραξε λίγο αυτές τις μέρες…. καταλάβαμε ότι περνάς καλά… έλεος”, είναι μόνο μερικά από όσα μπορεί να διαβάσει κανείς στα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες της.

Δείτε ακόμη

Η “Queen Dina” παίζει… μπάλα με τον Ουάρντα, στην Μύκονο (pics)
Επιστροφή στην βάση για την Ελένη Μενεγάκη (pic)
Επίσημα στον ΣΚΑΙ η Ιωάννα Μαλέσκου – Το πολύχρωμο, καλοκαιρινό τρέιλερ
Μας λες δεν σε νοιάζουν τα κιλά αλλά… – Η Γαστεράτου απαντά σε σχόλιο follower
Η οργή της Αλεξανδράκη με την ερώτηση του Γκουντάρα – “Είναι δυνατόν κύριε;”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις