Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ιωάννα Μαλέσκου τρέιλερ: Και επίσημα πλέον στον ΣΚΑΙ
LIFESTYLE

Ιωάννα Μαλέσκου τρέιλερ: Και επίσημα πλέον στον ΣΚΑΙ

Ιωάννα Μαλέσκου τρέιλερ: Στο δυναμικό του Σκάι ανήκει και επίσημα η Ιωάννα Μαλέσκου, αφού πριν λίγο ήρθε η ανακοίνωση από το κανάλι του Φαλήρου.

Ιωάννα Μαλέσκου τρέιλερ: Δημοσιεύματα που ήθελαν την Ιωάννα Μαλέσκου να ανεβαίνει Αθήνα επιβεβαιώνονται πανηγυρικά. Με ανακοίνωσή του ο ΣΚΑΪ επιβεβαιώνει με τον πιο επίσημο τρόπο τη νέα του συνεργασία με την Ιωάννα Μαλέσκου, που έρχεται να αναλάβει τη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την Ιωάννα Μαλέσκου: «Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι το νέο πρόσωπο της τηλεόρασης και είναι στον ΣΚΑΪ. Η Ιωάννα σπούδασε Παιδαγωγικά, αλλά την ερωτεύτηκε γρήγορα η μικρή οθόνη. Γεμάτη κέφι και αστείρευτο λόγο έρχεται για να αλλάξει τα μεσημέρια μας, μέσα από το καθημερινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του σταθμού. Μαζί με την παρέα της θα μας λένε: Love it».

Βίντεο: Η Ιωάννα Μαλέσκου σε ένα εντυπωσιακό τρέιλερ

Μαζί με την ανακοίνωση, ο ΣΚΑΪ έδωσε στη δημοσιότητα και το τρέιλερ της εκπομπής. Σε ένα ηλιόλουστο σκηνικό, η Ιωάννα Μαλέσκου εμφανίζεται να σηκώνεται από το κρεβάτι της, φορώντας διάφορα φορέματα σε καλοκαιρινό, 70s look, και να επιβιβάζεται σε μια κατακόκκινη κάμπριο Alfa Romeo, με την οποία σχηματίζει στο χώμα το όνομα της εκπομπής: Love it!

Μαλέσκου: Τη μάθαμε από τον… Μουτσινά

H Ιωάννα Μαλέσκου με καταγωγή από την Πρέβεζα βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου σπούδασε Παιδαγωγικά. Αργότερα, έμεινε μόνιμα στην Κρήτη ως δασκάλα Δημοτικού, αλλά τελικά ακολούθησε άλλη καριέρα. Κατάλαβε ότι τη γοητεύει ο χώρος της τηλεόρασης και έτσι έκανε τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα στο Κρήτη TV, όπου παρουσιάζει την καθημερινή εκπομπή «Καλό Μεσημέρι». Και κάπως έτσι έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τις εκπομπές του Νίκου Μουτσινά «Για την Παρέα» στο Open και «Καλό Μεσημεράκι» στον ΣΚΑΪ, στις οποίες προέβαλε αποσπάσματα από τις εκπομπές της Ιωάννας Μαλέσκου.

Το όνομά της είχε συζητηθεί και στον Alpha όταν της είχε γίνει πρόταση να παρουσιάσει εκπομπή το μεσημέρι, και μάλιστα με μεγαλύτερη διάρκεια από αυτή που είχε η εκπομπή «Ελένη». Ωστόσο, αυτή η συνεργασία δεν προχώρησε, αφού, όπως αποκάλυψε η ίδια η Ιωάννα Μαλέσκου σε συνέντευξή της στην Αφροδίτη Γραμμέλη και το «Πρώτο Θέμα», «ο λόγος που δεν δέχθηκα ήταν θέμα αρχών και αφορούσε κάποιους όρους του συμβολαίου».

Στην ίδια συνέντευξη είπε επίσης ότι είχε δεχτεί πρόταση να παρουσιάσει το «My Style Rocks» στον ΣΚΑΪ. Η συμφωνία δεν προχώρησε, ωστόσο, λόγω χρονικής στιγμής. «Επειδή είχα συμφωνήσει με το ΚΡΗΤΗ TV μία εβδομάδα πριν, δεν μπορούσα να φύγω. Είχα κάνει πρεμιέρα μία εβδομάδα πριν και θα φύγω; Όχι. Δεν είμαι σαν μαϊμουδίτσα που πηδάει από το ένα κλαδί στο άλλο. Ήταν λάθος χρονική συγκυρία και αντιεπαγγελματικό να το κάνω. Άλλωστε πιστεύω ότι κρινόμαστε και από τα όχι μας».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις