Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ίνσταγκραμ: Διακοπές στην Μύκονο
LIFESTYLE

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ίνσταγκραμ: Διακοπές στην Μύκονο

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ίνσταγκραμ: Ξένοιαστες στιγμές στο νησί των Ανέμων περνάει η "Queen Dina" αυτή την περίοδο, ωστόσο από τις διακοπές της δεν λείπει και το φλερτ.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ίνσταγκραμ: Στο αγαπημένο της νησί την Μύκονο βρίσκεται αυτή την περίοδο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, προκειμένου να γεμίσει τις μπαταρίες της. Η πρώην παίκτρια του J2US δηλώνει fan των Κυκλάδων και δεν σταματά να τριγυρνά στα ελληνικά νησιά και να ζει ξέγνοιαστες στιγμές μαζί με τους αγαπημένους της. Η εκρηκτική ξανθιά που βρίσκεται στο νησί των Ανέμων, μένει σε ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία του νησιού και χαλαρώνει στα γαλαζοπράσινα νερά του Αιγαίου. Επίσης η “Queen Dina” τακτικά επισκέπτεται και το γυμναστήριο του ξενοδοχείου και προπονείται. Με αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, δείχνοντάς μας πώς κυλούν οι μέρες της στο νησί.

Να αναφέρουμε πως στο νησί των Ανέμων βρίσκεται και ο Αμρ Ουάρντα και μάλιστα στο ίδιο ξενοδοχείο με την γνωστή παρουσιάστρια. Ο Αιγύπτιος μέσος του ΠΑΟΚ κάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Μύκονο και γεμίζει τις μπαταρίες του ενόψει της νέας σεζόν, προκειμένου να διεκδικήσει μία θέση στο ρόστερ του «δικεφάλου». Παράλληλα όμως ο Ουάρντα κάνει και… ασφυκτικό πρέσινγκ στην όμορφη παρουσιάστρια. Οι δυο τους είτε είναι γνωστοί από πριν, είτε γνωρίστηκαν εκεί, όπως αποδεικνύεται από τα σχόλια που κάνουν στο Instagram. Ο Αιγύπτιος λοιπόν, ανέβασε μία φωτογραφία από την πισίνα του ξενοδοχείου, με την γνωστή παρουσιάστρια να του βάζει καρδούλα και τον διεθνή άσο να απαντάει με άλλες δύο.

 

Δείτε ακόμη

Η οργισμένη ανάρτηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ στο Facebook (pic)
Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου εξηγεί γιατί “παντρεύτηκε” τον σκύλο της (vid)
Νύφη για δεύτερη φορά η γοητευτική Μάρα Δαρμουσλή

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις