Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πάνος Βλάχος και Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Γεμίζουν… μπαταρίες στους Παξούς
LIFESTYLE

Πάνος Βλάχος και Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Γεμίζουν… μπαταρίες στους Παξούς

Πάνος Βλάχος και Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου αυτή την περίοδο βρίσκονται στους Παξούς, προκειμένου να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους.

Πάνος Βλάχος και Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Μπορεί τα τελευταία χρόνια ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου να έχουν μετακομίσει μόνιμα στην Αμερική, όμως τα καλοκαίρια τους εξακολουθούν να το περνούν στην Ελλάδα. Το ερωτευμένο ζευγάρι, που είναι ένα από τα πολυσυζητημένα στην Ελληνική showbiz, μπορεί να μετρά περίπου επτά χρόνια κοινής πορείας αλλά παραμένει ερωτευμένο, όπως τον πρώτο καιρό της γνωριμίας του. Οι δύο ηθοποιοί αυτή την περίοδο βρίσκονται στην Ελλάδα προκειμένου να κάνουν ένα διάλειμμα από την καθημερινότητά τους στην Αμερική.

Αυτή την περίοδο λοιπόν, ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου βρίσκονται στο Ιόνιο και πιο συγκεκριμένα στους Παξούς. Το όμορφο ζευγάρι, το οποίο είναι φαν των social media φροντίζει να ενημερώνει πως περνάει τις διακοπές του στο νησί, αφού μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους, πάρα πολλά στιγμιότυπα. Πρόσφατα λοιπόν, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Πάνος Βλάχος απόλαυσαν μία μοναδική βόλτα με το σκάφος γύρω από το νησί του Ιονίου, κολύμπησαν στα γαλαζοπράσινα νερά ενώ τράβηξαν και δημοσίευσαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram πολλές φωτογραφίες από την απόδρασή τους στο μαγευτικό νησί.

   

Δείτε ακόμη

Οι ατελείωτες διακοπές της Κωνσταντίνας εκνευρίζουν το Instagram
Επιστροφή στην βάση για την Ελένη Μενεγάκη (pic)
Ποια είναι η παρουσιάστρια που θα πλαισιώσει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη νέα της εκπομπή; (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις