Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ηλιάνα Παπαγεωργίου εκπομπή: Το πρόσωπο που θα την πλαισιώσει
LIFESTYLE

Ηλιάνα Παπαγεωργίου εκπομπή: Το πρόσωπο που θα την πλαισιώσει

Ηλιάνα Παπαγεωργίου εκπομπή: Τη δική της εκπομπή θα παρουσιάσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή του Open, στο πλευρό της θα βρίσκεται η Αφορδίτη Γραμμέλη.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου εκπομπή: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο συζητημένα άτομα της ελληνικής showbiz. Το μοντέλο, που έγινε γνωστό στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του GNTM, πρόσφατα μετακόμισε στον ALPHA, όπου θα παρουσιάσει τη δική της τηλεοπτική εκπομπή. Οι προετοιμασίες λοιπόν για την καινούργια εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο κανάλι της Κάντζας συνεχίζονται πυρετωδώς με τα επαγγελματικά ραντεβού να διαδέχονται το ένα το άλλο. Η μελαχρινή καλλονή έχει ξεκινήσει ήδη τη δουλειά, ώστε να είναι όλα έτοιμα για την πρεμιέρα της τον Σεπτέμβρη.

Το πρωί της Πέμπτης, η πρωινή εκπομπή του Open «Καλοκαίρι #not» με παρουσιαστές τον Γρηγόρη Γκουντάρα, τη Νάταλι Κάκκαβα, την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου μετέφεραν έκαναν γνωστό το πρώτο πρόσωπο που «έκλεισε» για να είναι στην εκπομπή του μοντέλου. Ο λόγος για την Αφροδίτη Γραμμέλη. Η γνωστή δημοσιογράφος μετά την αποχώρησή της από το «Πρωινό» πρόκειται να βρεθεί στο πλάι της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο νέο της εγχείρημα. Την περασμένη Παρασκευή 24 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε το γύρισμα του τρέιλερ της εκπομπής, το οποίο θα προβληθεί κοντά στην πρεμιέρα της. Σκηνοθέτης του τηλεοπτικού σποτ είναι ο Δημήτρης Γιαχνής, ενώ η Ηλιάνα βρέθηκε στο πλατό, έχοντας στο πλευρό της τον πατέρα της. Προς το παρών δεν υπάρχει κάποιο νεότερο για τον τίτλο της εκπομπής.

Δείτε ακόμη

Η Έμιλι Ρατακόφσκι… ξαναχτυπά (vid & pics)
Η οργή της Αλεξανδράκη με την ερώτηση του Γκουντάρα – “Είναι δυνατόν κύριε;”
Ερωτευμένος ο Στέφανος Τσιτσιπάς (pics)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις