Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μαθητής μανιτάρια: Σε κρίσιμη κατάσταση ανήλικος από τη Φλώρινα – Έκκληση για βοήθεια
ΕΛΛΑΔΑ

Μαθητής μανιτάρια: Σε κρίσιμη κατάσταση ανήλικος από τη Φλώρινα – Έκκληση για βοήθεια

Μαθητής μανιτάρια: Σύμφωνα με κάτοικο του Βαρικού Φλώρινας που μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο νεαρός, με τον πατέρα του και φίλο τους από το χωριό, μάζεψαν άγρια μανιτάρια από το δάσος, τα οποία στη συνέχεια κατανάλωσαν.

Μαθητής μανιτάρια: Σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται μαθητής του 1ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας από το Βαρικό Φλώρινας, καθώς κατανάλωσε δηλητηριώδη μανιτάρια. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, μεταφέρθηκε με ειδική πτήση στη Γερμανία, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο ακόμη και για αναζήτηση μοσχεύματος του ήπατος. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Κοινότητας Α. Κωλέτσα, ο μαθητής κατανάλωσε τα μανιτάρια την περασμένη Παρασκευή. Την επόμενη ημέρα ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Το απόγευμα της Τρίτης έφυγε με έκτακτη πτήση για το Μόναχο της Γερμανίας, όπου ζει η μητέρα του.

Ο πολιτιστικός σύλλογος του Βαρικού και η τοπική κοινότητα απευθύνουν έκκληση για να συγκεντρωθεί χρηματικό ποσό για να ενισχυθεί ο νεαρός μαθητής. Ο τραπεζικός λογαριασμός: GR3201104490000044996252837 – Εθνική Τράπεζα – Ιορδάνης Μίχος του Βασιλείου.

ΑΜΕΣΗ ΑΝΆΓΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΛΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ, ΒΑΡΙΚΟ ΦΛΏΡΙΝΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ!

Julkaissut Πολιτιστικός Σύλλογος Βαρικού Tiistaina 28. heinäkuuta 2020

Δείτε ακόμη

Σαρωτικοί έλεγχοι τροχαίας για αλκοόλ, ταχύτητα, κινητό
Ο “Θαμνάκιας” ο στόχος των “μαφιόζων” στη Βούλα – Γνωστός στον κόσμο της νύχτας
Έκρηξη σε γραφεία ναυτιλιακής εταιρίας στην Καστέλλα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις