Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

24

Ιουνίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Σπηλιωτόπουλος ΣΥΡΙΖΑ: Ο Καρανίκας τον καλωσορίζει στο κόμμα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σπηλιωτόπουλος ΣΥΡΙΖΑ: Ο Καρανίκας τον καλωσορίζει στο κόμμα

Σπηλιωτόπουλος ΣΥΡΙΖΑ: Η πολιτική και κομματική τους καταγωγή δεν πρέπει να μας ταράζει - Αναξιόπιστοι εκτός από αναχρονιστές αυτοί που επικρίνουν τη συνεργασία

Με θερμά λόγια για την συνεργασία του Άρη Σπηλιωτόπουλου με τον ΣΥΡΙΖΑ, μιλά ο Νίκος Καρανίκας μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ενώ ταυτόχρονα εξαπολύει πυρά σε όσους άσκησαν κριτική για την απόφαση αυτή του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη. Ο πρώην στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα χαρακτηρίζει όσους έσπευσαν να ασκήσουν κριτική για τη συγκεκριμένη συνεργασία αναξιόπιστους και αναχρονιστές, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα και στο εσωτερικό του κόμματος ότι «η πολιτική και κομματική καταγωγή των στελεχών που συνεργάζονται με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν πρέπει να μας ταράζει…»

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του Νίκου Καρανίκα:

«Σπηλιωτόπουλε καλώς ήρθες

Οι θέσεις του Συριζα ΠΣ καθορίζονται από τα συνέδρια του κόμματος με δημοκρατική διαδικασία και δεν επιβάλλονται ούτε αλλοιώνονται από την συμμετοχή ενός ανθρώπου, ενός οποιουδήποτε ανθρώπου και μάλιστα ενός επικοινωνιολόγου.

Ο Άρης Σπηλιωτοπουλος συμμετέχει στον προεκλογικό μας αγώνα ως σύμβουλος επικοινωνίας και αυτό είναι προς όφελος του Συριζα ΠΣ.

Η πολιτική και κομματική τους καταγωγή δεν πρέπει να μας ταράζει γιατί φανερώνει πανικό ενός απολιτικου και φανατισμένου μοτίβου σκέψεις, κάτι που δεν ταιριάζει στην αριστερά.
Βλέπω ομως και διαβάζω κάτι ενστάσεις εναντίον της κίνησης συνεργασίας με τον Σπηλιωτόπουλο από πρώην μέλη μας και νυν μιας ομάδας παρέας που ενώ δεν έχει κάνει ακόμα ένα δημοκρατικό συνέδριο για να έχει πολιτικές θέσεις να διεκδικεί την λαϊκή ψήφο κατηγορεί τον Συριζα ΠΣ. Έλεος.

Δεν θα μιλήσω για την ανήθικη συμπεριφορά τους που κάθονται και κρίνουν τον κόσμο όλο. Αναξιόπιστοι εκτός από αναχρονιστές».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις